Sport

Jaqueline Cristian, concluzii la final de 2022: „A fost cu adevărat un an provocator!”

Jaqueline Cristian (24 de ani), numărul 58 mondial, a tras concluziile înainte de startul noului sezon, care coincide cu turneele din Australia.
28.12.2022 | 17:42
Jaqueline Cristian concluzii la final de 2022 A fost cu adevarat un an provocator
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la WTA Madrid. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Jaqueline Cristian este una dintre cele cinci jucătoare care vor reprezenta România la primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open. Pentru numărul 58 WTA, 2022 a fost cu siguranță cel mai bun din carieră, iar speranțele sunt mari pentru 2023.

Jaqueline Cristian debordează de optimism înainte de Australian Open: „Sunt foarte încântată și fericită să încep noul sezon!”

Jaqueline Cristian este una dintre revelațiile tenisului românesc feminin în acest an, chiar dacă a trecut prin momente foarte dificile: „Sunt foarte încântată și fericită să încep noul sezon! Sunt foarte bucuroasă că 2022 se încheie pentru că a fost cu adevărat provocator. Situații noi, o accidentare gravă, multe dezamăgiri, momente dure și foarte multă muncă”, a scris jucătoarea într-o postare pe pagina oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Jaqueline a avut un start excelent de sezon, însă a fost nevoită să ia o pauză lungă după accidentarea gravă de la genunchi, la turneul de la Doha.

Sportiva s-a recuperat la baza de pregătire a FCSB, alături de kinetoterapeutului Ovidiu Kurti. Prin mâinile sale a mai trecut și Mihaela Buzărnescu sau Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

Jaqueline Cristian, o jucătoare împlinită în 2022: „Asta mă motivează și îmi dă curaj să încep un an nou într-un loc foarte bun fizic și mental”

Jaqueline Cristian a dezvăluit ce o face să își dorească să reușească mai mult ca oricând: „Dar m-a învățat foarte multe lucruri, despre mine și despre viață și m-a făcut să realizez că sunt o persoană mai puternică decât aș fi crezut și asta mă motivează și îmi dă curaj să încep un an nou într-un loc foarte bun fizic și mental!

Sunt realmente recunoscătoare pentru familia mea și pentru toți cei care mi-au fost alături în acest an dificil, nu a fost deloc ușor!

ADVERTISEMENT

De asemenea, am cunoscut oameni noi cu care am avut o conexiune grozavă și aștept cu nerăbdare restul acestei călătorii frumoase!

2023, să vedem ce poți! Suntem pregătiți! P.S.: Totul stă în detalii și în lucrurile mici”, a concluzionat Jaqueline.

ADVERTISEMENT

Marele Șlem de la Australian Open se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie. La Antipozi vor mai juca Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Patricia Țig.

ADVERTISEMENT