Sport

Jasmin Kurtic, antrenorul din teren! Fanatik l-a urmărit minut cu minut în Universitatea Craiova – UTA Arad 3-0

FANATIK l-a urmărit minut cu minut pe Jasmin Kurtic la debutul în tricoul „alb-albaștrilor” din Universitatea Craiova - UTA Arad, scor 3-0.
19.08.2023 | 01:46
Jasmin Kurtic antrenorul din teren Fanatik la urmarit minut cu minut in Universitatea Craiova  UTA Arad 30
Jasmin Kurtic, antrenorul din teren! Fanatik l-a urmărit minut cu minut in Universitatea Craiova - UTA Arad 3-0. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru Jasmin Kurtic la Universitatea Craiova, iar internaționalul sloven a debutat la formația din Bănie pe stadionul „Ion Oblemenco” în succesul categoric cu UTA Arad. Mijlocașul cu aproape 300 de meciuri în Seria A a jucat 33 de minute în runda a șasea și a demonstrat că are calitățile unui adevărat lider pe suprafața de joc.

Jasmin Kurtic, antrenorul din teren la Universitatea Craiova! Cum s-a descurcat fostul star din Seria A cu UTA Arad

Laurențiu Reghecampf i-a oferit primele minute în tricoul „alb-albastru” lui Jasmin Kurtic în partida Universitatea Craiova – UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mijlocașul sloven nu le-a înșelat așteptările suporterilor din Bănie și a confirmat spuselor lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit la superlativ despre mijlocașul din Slovenia la FANATIK SUPERLIGA, iar oficialii „alb-albaștrilor” au speranțe mari de la acesta. Finanțatorul Universității Craiova a scos în evidență calitățile de lider ale lui Jasmin Kurtic și speră să devină cel mai bun mijlocaș central din SuperLiga.

„El a fost un lider în vestiar pe oriunde a fost și erau vestiare cu nume grele. Dacă totul este ok, va fi cel mai bun mijlocaș central box-to-box din România.”, a declarat finanțatorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK i-a urmărit îndeaproape pe mijlocașul din Slovenia la debutul la formația din Bănie. Jasmin Kurtic a ieșit în evidență chiar și în prima repriză de pe stadionul „Ion Oblemenco”, atunci când era pe banca de rezerve a Universității Craiova. La primul time-out din confruntarea cu UTA Arad, internaționalul sloven l-a ajutat cu sfaturi pe Vladimir Screciu înaintea reluării jocului.

Mijlocașul nu și-a putut lua ochii de pe colegii săi nici la încălizire, fiind foarte atent la prestația din teren a „alb-albaștrilor”. Mijlocașul a aplaudat execuția lui Alex Crețu în apropierea porții lui Florin Iacob la golul de 2-0 marcat în minutul 58.

ADVERTISEMENT
Jasmin Kurtic s-a bucurat pentru reușita lui Alex Crețu. sursă foto: Fanatik
Jasmin Kurtic s-a bucurat pentru reușita lui Alex Crețu. sursă foto: Fanatik

Jasmin Kurtic, antrenorul din teren al Universității Craiova! I-a îndrumat constant pe jucătorii „alb-albaștrilor”

Așteptarea a luat sfârșit pentru Jasmin Kurtic în minutul 62 al confruntării dintre Universitatea Craiova și UTA Arad. Cu puțin mai mult de 30 de minute la dispoziție pentru a-și arăta calitățile pe stadionul „Ion Oblemenco”, slovenul a profitat de timpul oferit de Laurențiu Reghecampf.

Mijlocașul trecut pe la Atalanta, Parma și PAOK a fost antrenorul de pe teren pentru formația din Bănie, purtând constant dialoguri cu coechipierii săi de la Universitatea Craiova pe care i-a ghidat în dreptunghiul verde. Jasmin Kurtic a stat tot timpul cu mâinile pe sus pentru a oferi indicații atât apărătorilor, cât și colegilor din ofensivă.

ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic i-a îndrumat pe mijlocașii centrali Alex Mateiu și Alex Crețu și le-a oferit sfaturi stoperilor Raul Silva și Gjoko Zajkov. Fostul star din Seria A l-a încurajat și pe Ștefan Baiaram să urce mai sus, atunci când „juveții” erau în jumătatea de teren proprie.

Internaționalul sloven i-a ajutat cu sfaturi pe jucătorii „alb-albaștrilor” și la loviturile de la colțul terenului, fiind cel care i-a dirijat pe olteni la fazele fixe. Deși fără realizări pe tabela de marcaj, Jasmin Kurtic a coordonat în multe momente jocul Universității Craiova și a fost antenorul de pe teren al oltenilor cu UTA Arad.

Jasmin Kurtic i-a îndrumat non-stop pe jucătorii Universității. sursă foto: Fanatik
Jasmin Kurtic i-a îndrumat non-stop pe jucătorii Universității. sursă foto: Fanatik

Vlad Screciu, despre Jasmin Kuric: „Este un profesor pentru cei tineri”

La sfârșitul partidei de pe „Ion Oblemenco”, Vladimir Screciu a confirmat discuția cu Jasmin Kurtic și a mărturisit că experiența mijlocașului îi ajută pe olteni. Acesta este de părere că fostul star din Italia este un adevărat „profesor” pentru jucătorii cu mai puțină experiență de la Universitatea Craiova.

„M-am înțeles foarte bine cu el, am stat de vorbă cu el zilele trecute și acum pe teren. Este un profesor pentru noi cei tineri, ne ajută și experiența lui care s-a văzut în această seară și cred că este un plus. Nu mai țin minte exact ce mi-a zis. 

Sunt momente și momente pe care le-a văzut în meci probabil și mi-a zis fac anumite lucruri. Are experiență și cred că mă poate ajuta”, a declarat Vladimir Screciu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT