Life

Jason Momoa are Covid-19. S-a infectat în timp ce filma Aquaman 2

Cunoscutul actor s-a infectat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru Aquaman 2. Filmările au fost amânate.
29.10.2021 | 22:37
Jason Momoa are Covid19 Sa infectat in timp ce filma Aquaman 2
ADVERTISEMENT

Jason Momoa a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar pe platourile de filmare, scrie presa din Marea Britanie.

Actorul a fost plasat imediat în izolare și toată lumea speră să nu apară și alte cazuri noi.

Cunoscutul star de la Hollywood tocmai se refăcuse după ce se rănise în timpul filmărilor pentru Aquaman 2 Regatul Pierdut. Filmările au început în luna iunie și au loc în Hertfordshire, Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa are Covid-19. S-a infectat în ce filma Aquaman 2

Presa din Marea Britanie a anunțat că Jason Momoa are Covid-19. Acesta s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru Aquaman 2 Regatul Pierdut. Starul de la Hollywood este în izolare și se pare că se simte foarte bine.

“Jason este bine, din fericire, și în izolare după ce a fost testat pozitiv. Toată lumea speră să se facă bine cât mai repede și să revină rapid pe platou”, a declarat o sursă pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Situația le dă însă mari bătăi de cap producătorilor, pentru că este posibil ca filmările să fie întârziate.  Jason Momoa abia își revenise după ce a suferit mai multe răni în timpul filmărilor.

“Siguranța tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important și toată lumea este testată regulat. Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijorați cu privire la filmările ce se anunță foarte aglomerate”, se mai scrie în The Sun.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru Aquaman 2 Regatul Pierdut au început în luna iunie, iar filmul va fi lansat pe 14 decembrie 2022. În anul 2018, Aquaman, regizat de James Wan, a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office. A fost cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

Jason Momoa s-a rănit în timpul filmărilor

Starul de la Hollywood, în vârstă de 42 de ani, a povestit în urmă cu câteva zile cum s-a rănit. Acesta și-a asigurat fanii că nu este nimic grav.

ADVERTISEMENT

“Îmbătrânesc, asta s-a întâmplat. Mi-am distrus ochii și trebuie să fac și o operație. Am hernie, am câteva coaste fisurate. Iubesc ceea ce fac și uneori devin poate prea entuziasmat.

Oricum, și vârsta își spune cuvântul. Sunt un supererou în vârstă”, a declarat Momoa în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres.

ADVERTISEMENT