Life

O cântăreață susține că a fost prima vedetă care a avut Covid-19. A luat virusul din Las Vegas

Gwen Stefani susține că a fost printre primele persoane din lume infectate cu coronavirus. Cântăreața nu a precizat însă cu exactitate perioada.
27.10.2021 | 16:44
O cantareata sustine ca a fost prima vedeta care a avut Covid19 A luat virusul din Las Vegas
ADVERTISEMENT

Gwen Stefani a declarat recent că a fost printre primele vedete care au avut Covid-19.

Chiar dacă nu a precizat exact când a fost bolnavă, se știe că și-a anulat concertele din perioada 7 februarie – 14 februarie 2020.

În acel moment aceasta le-a spus fanilor că nu se simțea bine, dar nu a pomenit nimic despre virus.

ADVERTISEMENT

O cântăreață susține că a fost prima vedetă care a avut Covid-19. A luat virusul din Las Vegas

Gwen Stefani a dezvăluit în urmă cu câteva zile că a avut Covid-19. A spus că a fost printre printre persoane infectate din lume, dar nu a precizat când a fost bolnavă.

Ceea ce se știe este faptul că anul trecut, aceasta și-a anulat mai multe concerte care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 7 februarie – 14 februarie 2020. Pe data de 13 februarie a scris un mesaj pe Twitter în care spunea că nu este refăcută, că nu se simte deloc bine și nu va urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 52 de ani a vorbit despre problemele pe care le-a avut în urmă cu câteva zile atunci când a susținut un concert în Las Vegas, în cadrul turneului Just a Girl, început în anul 2018.

“Am fost prima care a avut COVID, în caz că vă întrebați”, le-a spus aceasta fanilor, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață crede că a luat virusul în timp ce se afla în Las Vegas.

“Vă mai amintiți când am anulat cele patru concerte? Doar pentru că nu vă pot atinge, respir totuși aerul vostru, dar acesta este riscul pe care mi-l asum pentru că vă iubesc atât de mult!”, a mai spus aceasta.

Gwen Stefani s-a măritat în vara acestui an

Gwen Stefani s-a căsătorit cu Blake Shelton, în vara acestui an, după șase ani  de relație. Nunta a avut loc în Oklahoma, la ferma cântărețului de muzică country. La ceremonie au fost prezente foarte puține persoane.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, pe platourile de filmare ale emisiunii The Voice și de atunci sunt împreună. În acel moment amândoi erau căsătoriți, dar căsniciile lor nu mergeau deloc bine.

Cântăreața a fost măritată timp de 13 ani cu Gavin Rossdale și are trei copii.

ADVERTISEMENT