Sport

Jayson Papeau, cel mai frumos cadou de Crăciun. Mesaj emoționant postat de Rapid

Jayson Papeau nu va uita niciodată acest Crăciun. Mijlocașul francez al Rapidului a devenit tată. Declarații emoționante.
26.12.2023 | 08:00
Jayson Papeau cel mai frumos cadou de Craciun Mesaj emotionant postat de Rapid
Jayson Papeau e cotat la 600.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jayson Papeau este unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului. Fotbalistul revenit după o accidentare gravă nu va uita pentru tot restul vieții acest Crăciun. Clubul l-a felicitat pe pagina oficială de Facebook.

Jayson Papeau e tătic! Rapid, mesaj special pentru francez

Rapid a ținut să îl felicite public pe jucătorul în vârstă de 27 de ani: „Jay a devenit tătic și a petrecut primul Crăciun alături de băiețelul lui, Cameron Papeau. Să fie sănătos, fericit și norocos!”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv transferat în vara lui 2022 din Polonia de la Warta Poznan a postat o fotografie emoționantă pe pagina sa de Instagram: „Cel mai frumos și mai scump cadou posibil. Cameron Papeau, 21.12.2023, 03:16. Bine ai venit pe lume, micul meu prinț”. 

Jayson Papeau, felicitat de foști și actuali coechipieri de la Rapid și de fiul lui Dan Șucu

Rapid a ținut să îl felicite și printr-un comentariu pe Instagram, unde mai mulți jucători ai Rapidului i-au transmis mesaje. Printre ei s-au numărat Cătălin Cârjan, Borja Valle, Antonio Sefer, Xian Emmers sau fiul lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani i-a lăsat și el un mesaj proaspătului tătic: „Felicitări, fratele meu!”, lucru pe care i l-a transmis și Alex Mățan. Christopher Braun a completat: „Cel mai mare dar al lui Dumnezeu pentru noi”.

În acest sezon, Jayson Papeau patru goluri și un assist în 19 meciuri. Fotbalistul este evaluat la 600.000 de euro conform Transfermarkt și mai are contract cu Rapid până în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT

Eroul Rapidului din meciul cu FCSB a anunțat pe teren că va avea un băiețel

Jayson Papeau a anunțat că va avea un băiețel într-un mod inedit. La finalul meciului cu Farul Constanța de pe data de 2o august, jucătorul francez s-a dus în careu în fața galeriei alături de coechipieri și membrii din staff-ul Rapidului.

El a lovit puternic o minge care s-a spart și din ea a ieșit un praf de culoare albastră care anunța sexul copilului. În acel moment s-a declanșat sărbătoarea, iar suporterii au început să cânte.

ADVERTISEMENT

Papeau a fost purtat de brațe de colegii săi și aruncat în aer, în văzul soției sale care era extrem de emoționată, pe care mai întâi a îmbrățișat-o cu foc: „It’s a boy! Jayson va avea un băiat și a ținut să afle acest lucru de față cu prietena sa, cu suporterii rapidiști și cu colegii săi!”, a scris Rapid, pe pagina oficială a clubului.

ADVERTISEMENT