Life

Jean de la Craiova, gazda emisiunii Super Revelion. Etno TV pregătește o petrecere maraton în noaptea dintre ani. Video

Etno TV pregătește o petrecere maraton cu ocazia sărbătoririi nopții dintre ani. Gazda emisiunii va fi Jean de la Craiova, însă alături de el, la ”Super Revelion”, și alte nume mari vor face show.
26.12.2021 | 08:03
Jean de la Craiova gazda emisiunii Super Revelion Etno TV pregateste o petrecere maraton in noaptea dintre ani Video
Etno TV, petrecere maraton de Revelion. Sursă foto: YouTube. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul acestui an, iar pe 31 decembrie, așa cum spune la carte, toată lumea petrece trecerea către un nou început.

Început pe care Etno TV îl serbează printr-o petrecere de pomină, cu maneliști, folcloriști și campioni ai țării. Încă de la lăsarea serii, pe 31 decembrie, Jean de la Craiova prezintă ”Super Revelion”.

ADVERTISEMENT

”Super Revelion” cu muzică live, la Etno TV

Emisiunea-maraton despre care celebrul manelist spune că va fi cea mai spectaculoasă dintre toate programele ce se vor difuza în noaptea dintre ani.

Amfitrionul evenimentului le promite telespectatorilor un concert 100% live, cu muzică de petrecere, manele și piese din folclorul românesc, la care se adăugă, spune cântărețul, și alte surprize, dar mai ales invitați surpriză.

ADVERTISEMENT

Printre cei care vor întreține atmosfera la Etno TV se numără Adrian Minune, cel care va pune în scenă un recital de excepție, cu muzică live, dar și alți maneliști, precum: Tzancă Uraganu sau Luis Gabriel.

Însă, petrecerea continuă și cu cele mai îndrăgite piese din folclorul românesc, cântate de Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Nicu Paleru, Armin și Petrică Nicoară și Claudia Puican.

ADVERTISEMENT

Iar pe lista invitaților lui Jean de la Craiova vor mai fi și alte celebrități, precum Mihai Leu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Nelu Vlad, Jeny Nicolau și Marian Cozma.

Jean de la Craiova promite un Revelion de pomină

Fiind ani la rând invitat la petrecerile de Revelion ale altor posturi TV, Jean de la Craiova asigură pe toată lumea că ceea ce va aduce el anul acesta pe micul ecran este ceva ce nu s-a mai pomenit și care nu trebuie ratat.

ADVERTISEMENT

”După părerea mea, pentru că am participat și la celelalte revelioane de la mai multe televiziuni, cel mai spectaculos mi se pare cel de la Etno TV. M-a bucurat faptul că m-au ales pe mine să prezint, program de muzică foarte bun, folclor și manele, toți artiștii iubiți de români. Sunt invitați și campioni să se distreze alături de noi.

Și cel mai important, se cântă LIVE! Garantat este cel mai tare Revelion, la Etno TV! Avem artiști pe care nu-i vedeți pe alte posturi, vor fi doar la Super Revelion!”, a declarat prezentatorul ”Super Revelionului”, Jean de la Craiova, conform starpopular.ro.

Petrecerea a cărei gazdă va fi carismaticul Jean de la Craiova va începe la ora 18:00, pe 31 decembrie, pe Etno TV.

ADVERTISEMENT