Life

Jean Gavril, în culmea fericirii. Fostul concurent de la America Express urmează să fie tată din nou

Jean Gavril, mai bucuros ca niciodată. Fostul participant de la America Express va fi părinte pentru a doua oară, anul viitor.
20.11.2023 | 14:45
Jean Gavril in culmea fericirii Fostul concurent de la America Express urmeaza sa fie tata din nou
Jean Gavril, mai bucuros ca niciodată. Fostul participant de la America Express va fi părinte pentru a doua oară, anul viitor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist, în vârstă de 29 de ani, este în culmea fericirii. Fostul concurent de la America Express urmează să fie tată din nou alături de soția sa, Bianca. Cei doi mai au împreună o fetiță, Eva, care are 2 ani.

Jean Gavril, mai bucuros ca niciodată. Fostul participant de la America Express va fi părinte pentru a doua oară, anul viitor

Jean Gavril este mai bucuros ca niciodată. Fostul participant de la America Express va fi părinte pentru a doua oară, anul viitor. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase mesaje și aprecieri de la fani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a oferit vestea cea mare prin intermediul unor imagini în care apare alături de partenera sa de viață. Sarcina pare a fi una mică pentru că nu se observă deloc burtica tinerei în fotografiile din online.

Vedeta și soția au revenit la Paris după 11 ani, orașul fiind locul unde a început povestea lor de dragoste. Ei s-au cunoscut la începutul liceului, însă au devenit un cuplu mult mai târziu. Legătura dintre ei a rezistat chiar dacă Bianca a plecat la studii în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat.

Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți, iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”, a transmis Jean Gavril pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Jean Gavril, dezvăluiri despre relația cu soția sa

Jean Gavril a făcut la un moment dat o serie de dezvăluiri despre relația cu soția sa, Bianca, pe care a întâlnit-o în urmă cu ani buni. Fostul concurent de la America Express și tânăra și-au unit destinele în urmă cu 3 ani.

De 2 ani sunt părinții unei fete, Eva, care peste numai câteva luni va fi soră mai mare. Cât despre secretul relației dintre cei doi, tânăra susține că este vorba despre pasiune, comunicare și o deschidere foarte mare.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste a întâmpinat câteva obstacole de-a lungul timpului, dar iată că au reușit să treacă peste ele. Jean Gavril și Bianca continuă să se bucure de iubirea pe care și-o poartă unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT