Life

Jean Paler a ieșit din spital, dar a trăit o experiență dezamăgitoare: ”Am văzut cui i-a păsat de mine”

Jean Paler a ieșit din spital, dar a trăit o experiență dezamăgitoare pe durata șederii sale. Acesta spune că și-a dat seama cui îi pasă de el cu adevărat.
09.09.2023 | 00:05
Jean Paler a iesit din spital dar a trait o experienta dezamagitoare Am vazut cui ia pasat de mine
Jean Paler a ieșit din spital, dar au apărut probleme pentru sufletul său. Foto Captură TV
ADVERTISEMENT

Jean Paler a ieșit din spital, dar a rămas cu un gust amar. Nu din cauza medicilor sau a sănătății precare, ci pentru că l-au dezamăgit prietenii săi.

Jean Paler a ieșit din spital, dar au apărut probleme pentru sufletul său. A rămas dezamăgit

Celebrul actor a scăpat de problemele de sănătate care-i puneau viața în pericol și a fost externat de medici. Doar că Jean Paler a rămas cu o durere amară în suflet pentru că și-a dat seama că nu sunt prea mulți oameni cărora să-i pese de el în realitate.

ADVERTISEMENT

Acesta mărturisit că doar familia i-a stat alături în aceste clipe foarte grele. Prietenii lui parcă s-au făcut dispăruți în această perioadă și chiar a acuzat că unii dintre ei își însușesc gesturi frumoase la adresa lui pe care nu le-au făcut, de fapt, niciodată.

„Doar familia a fost lângă mine! Restul, doar vorbe! Și unde mai pui că unii își însușesc niște gesturi, pe care nu le-au făcut pentru mine, cum că m-ar fi ajutat cu internarea și că au avut grijă de mine.

ADVERTISEMENT

Total neadevărat! Am văzut cu adevărat cui i-a păsat de mine și cui nu! ”, a spus actorul pentru Impact.

Jean Paler are încă o sănătate precară

Celebrul actor a mai povestit și că au fost oameni care într-adevăr l-au căutat doar că a simțit că gestul lor a fost mai degrabă unul forțat, decât din grijă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Jean Paler a declarat că starea lui de sănătate este încă precară după ce în ultimele 30 de zile a stat mai tot timpul prin spitale.

„Am simțit cine mi-a scris și m-a căutat doar din complezență și, de asemenea, cui i-a păsat cu adevărat

ADVERTISEMENT

Starea mea de sănătate este, în continuare, precară, mai am mult până departe, dar voi lupta cu ultimele puteri, ca să mă ridic”, a declarat Jean Paler pentru Impact.ro.

ADVERTISEMENT