Life

Jean Paler face dezvăluiri cutremurătoare: “A fost cumplit. Foarte multă vreme m-a marcat”

Care au fost cele mai grele momente din viața lui Jean Paler. Actorul și-a deschis inima în fața fanilor și a povestit tot
12.01.2024 | 14:01
Jean Paler face dezvaluiri cutremuratoare A fost cumplit Foarte multa vreme ma marcat
Care au fost cele mai grele momente din viața lui Jean Paler. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori pe care îi are România. Ani la rând, acesta a intrat în pielea unor personaje care au pus zâmbete pe chipurile românilor. Însă, puțini sunt cei care știu dramele care l-au marcat pe marele actor în spatele cortinei.

Jean Paler, dramele pe care nu le-a povestit deloc până acum

Jean Paler este unul dintre actori a cărui viață pare un scenariu de film. De-a lungul timpului, maestrul a trecut din fel de fel de episoade, unele mai dure decât altele. Jean Paler nu a fost ferit nici de momentele dure, care l-au marcat pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

La început de an, marele actor este invitatul care deschide noul sezon ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta a acceptat invitația și a ales să răspundă sincer la unele dintre cele mai mari curiozități.

Jean Paler nu a avut niciodată secrete față de fanii lui. Actorul a ales să își povestească viața fix așa cum este ea, cu bune și cu rele. Deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele optimismului său se ascund adevărate drame.

ADVERTISEMENT

Jean Paler are multe povești de viață pe care nu a avut să le povestească fanilor, până acum, Însă, în ediția din această duminică a emisiunii lui Denise Rifai, Jean va povesti prin tot ceea ce a trecut în perioada comunistă.

Marele actor, nevoit să lucreze cot la cot cu deținuții

Nu multă lume știe, dar înainte de a cuceri inimile românilor cu talentul său actoricesc, Jean Paler a fost soldat în armată. Forțat de împrejurările de la acea vreme, Jean a fost trimis să muncească la construcția Transfăgărășanului alături de deținuți.

ADVERTISEMENT

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru veteranul filmului românesc. Drept dovadă, unele scene de atunci și le amintește și acum, semn că l-au marcat profund.

Jean Paler îi va povesti lui Denise Rifai cât de grele au fost zilele în care a muncit cot la cot cu deținuții. Din cauza condițiilor vitrege la care au fost supuși, mulți colegi de-ai lui au murit la datorie.

ADVERTISEMENT

”A fost cumplit. Munceam cot la cot cu detinutii. Foarte mult timp m-a marcat pierderea prietenilor mei”, a spus actorul în emisiune, potrivit wowbiz.ro.

Din păcate, Jean Paler a asistat la pierderea camarazilor lui. Tocmai de aceea, numai amintirea celui mai faimos drum din România nu îi provoacă deloc plăcere.

ADVERTISEMENT