Sport

Jean Valvis a cântat imnul Rapidului la podcastul lui Horia Brenciu. Prestația s-a ridicat la înălțimea incredibilului Rapid – FCSB 4-0! Video viral

Patron al Aqua Carpatica și mare susținător al Rapidului, Jean Valvis a făcut spectacol la emisiunea lui Horia Brenciu.
11.03.2024 | 23:48
Jean Valvis a cantat imnul Rapidului la podcastul lui Horia Brenciu Prestatia sa ridicat la inaltimea incredibilului Rapid  FCSB 40 Video viral
Jean Valvis și Horia Brenciu au cântat imnul Rapidului la victoria contra FCSB, scor 4-0. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri Jean Valvis și artistul Horia Brenciu au celebrat din plin victoria echipei favorite, Rapid, contra marii rivale, FCSB. Sâmbătă seară pe Arena Națională, giuleștenii au făcut spectacol și au marcat de 4 ori în poarta „roș-albaștrilor” fără să primească gol. Antreprenorul și-a dat frâu liber emoțiilor în cadrul unui podcast al lui Horia Brenciu.

Jean Valvis, duet de senzație cu Horia Brenciu! Cei doi au cântat imnul Rapidului înainte de 4-0 cu FCSB

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB într-o atmosferă de vis pe Arena Națională. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a făcut o repriză secundă excelentă și nu a luat piciorul de pe accelerație până la fluierul de final al lui Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii au sărbătorit fără încetare succesul contra liderului FCSB, mai ales că echipa finanțată de Dan Șucu a reaprins lupta pentru câștigarea titlului. Printre cele mai „sonore” voci ale bucuriei au fost cele ale lui Jean Valvis și Horia Brenciu.

Rapidist convins, Jean Valvis a cântat imnul Rapidului în cadrul podcastului „Lucruri Simple” al lui Horia Brenciu. A urmat un duet de excepție chiar înainte de victoria istorică a giuleștenilor contra echipei lui Gigi Becali. Momentul artistic al celor doi a ajuns direct la sufletul suporterilor Rapidului.

ADVERTISEMENT

Jean Valvis, lăudat de Horia Brenciu pentru prestația artistică

„Preambul, înregistrat înainte de acest 4-0 cu FCSB, reprezentativ de cum ne simțim”, a scris Jean Valvis pe contul personal de Facebook. Scena de poveste a avut loc înaintea victoriei Rapidului cu FCSB, dar Jean Valvis a postat momentul artistic înainte de premiera podcastului lui Horia Brenciu în care președintele Aqua Carpatica a fost invitat.

Iar prestația muzicală a omului de afaceri a fost demnă de cea a unui artist veritabil, fiind laudată chiar de amfitrionul Brenciu: „Ia uite cum a luat tonul din prima… Extraordinar! Chiar are voce, e talentat… M-a bulversat total!”.

ADVERTISEMENT

Jean Valvis, mare susținător al Rapidului: sponsor și acționar minoritar

Jean Valvis, antreprenor cu cetățenie greacă și elvețiană, este un mare rapidist. Pasiunea celebrului om de afaceri a depășit granița suporter – echipă favorită și s-a implicat activ de-a lungul timpului la Rapid.

Dezvoltator al brandului Aqua Carpatica din 2010, Jean Valvis a fost sponsor principal la Rapid. Totodată, omul de afaceri grec a fost acționar minoritar cu 0,03% din totalul de acțiuni. Mai mult decât atât, în 2006, Jean Valvis a încercat să devină acționar majoritar la Rapid, încercând să preia pachetul de la George Copos.

ADVERTISEMENT

În toamna anului trecut, Jean Valvis a lăudat proiectul pe care Dan Șucu, actualul acționar majoritar de la Rapid, l-a pus în desfășurare. Omul de afaceri nu a exclus o colaborare cu Dan Șucu și consideră că se aseamănă cu proprietarul Mobexpert pentru proiectul „corporatist” pe care încearcă, cu succes, să-l implementeze în Giulești.

De cealaltă parte, Horia Brenciu este un fan înrăit al Rapidului. Cântărețul a urcat pe scena din Giulești la sărbătoarea de 100 de ani de la înființarea Rapidului care a avut loc în vara anului trecut.

FABULOS! Horia Brenciu si Jean Valvis CANTA IMNUL Rapidului

ADVERTISEMENT