Sport

Jefte Betancor, propus la FCSB! Gigi Becali a dat răspunsul imediat: ”Sunt deștept”

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj. Atacantul iberic a fost propus la FCSB, iar Gigi Becali a dat imediat răspunsul despre acesta.
15.11.2023 | 20:31
Jefte Betancor propus la FCSB Gigi Becali a dat raspunsul imediat Sunt destept
Jefte Betancor, respins de FCSB, după ce a plecat de la CFR Cluj. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, fiind nemulțumit că nu joacă. Atacantul a fost propus la FCSB. Gigi Becali a dat imediat răspunsul.

Jefte Betancor la FCSB? Răspuns blitz al lui Gigi Becali

Gigi Becali a respins ideea transferului lui Jefte Betancor la FCSB. El spune că nu este prost și nu poate face transferul acesta.

ADVERTISEMENT

Jefte i-a fost propus, dar a refuzat, deoarece el nu transferă jucători dați afară de CFR Cluj, în contextul în care se luptă cu ardelenii la titlu.

M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deștept. Eu iau jucători dați afară de CFR și apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeți voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor, OUT de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini a anunțat, zilele trecute, că nu se mai bazează pe serviciile lui Jefte Betancor, atacant revenit la CFR Cluj după ce a fost împrumutat în Cipru în sezonul trecut.

Acesta a solicitat să plece, fiind supărat că joacă mai puțin decât s-ar fi așteptat. Betancor fusese adus la CFR Cluj de Dan Petrescu, care însă nu l-a folosit prea mult.

ADVERTISEMENT

Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele din lume. A jucat multe meciuri la noi, dar îşi dorea să joace mai mult. Mie îmi pare rău pentru el.

El a decis asta. Își dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are”, a spus Mandorlini, despre Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor, de 30 de ani, a ajuns în România, prima oară, la FC Voluntari, în 2020, și a mai jucat la Farul și CFR. A adunat 78 de meciuri și 26 de goluri în prima ligă.

Mulțumim, Jefté Betancor! Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!“, se arată în mesajul prin care CFR Cluj a anunțat despărțirea de el.

ADVERTISEMENT
1,90 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Dinamo - FCSB