Life

Jennifer Lopez nu se uită la bani. Cât valorează ținutele purtate în luna de miere. O singură geantă costă 80.000 de dolari

Jennifer Lopez și-a etalat ținutele de sute de mii de dolari în luna de miere. Artista care care recent s-a căsătorit cu Ben Affleck a purtat o geantă care costă 80.000 de dolari.
27.07.2022 | 21:01
Jennifer Lopez nu se uita la bani Cat valoreaza tinutele purtate in luna de miere O singura geanta costa 80000 de dolari
Jennifer Lopez a purtat ținute de sute de mii de euro în luna de miere. Foto: Hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și proaspătul său soț, Ben Affleck, se află în prezent în luna de miere, la Paris. Cântăreața de talie internațională a fost surprinsă ieșind la plimbare în haine care valorează sute de mii de dolari. Artista nu pare să se uite la bani când vine vorba de ținutele etalate, o singură geantă purtată de ea ajungând să coste 80.000 de dolari.

Jennifer Lopez nu se uită la bani. Și-a etalat ținutele de sute de mii de dolari în luna de miere

După 20 de ani de când au fost pentru prima dată împreună, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele săptămâna trecută. Ceremonia a avut loc în Las Vegas, iar în prezent, cei doi îndrăgostiți se află în Paris, acolo unde își petrec luna de miere. 

ADVERTISEMENT

În timpul vacanței, aceștia au fost surprinși de mai multe ori în timp ce se plimbau, fie singuri, fie însoțiți de copiii pe care îi au din căsătoriile anterioare.

De multe ori, Ben Affleck a făcut deliciul internetului, fiind fotografiat în diferite ipostaze, râzând, plângând, fiind îngândurat sau chiar dormind.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, JLo a făcut furori cu ținutele pe care a ales să le poarte în luna de miere. Starul internațional a defilat în haine luate, parcă, direct de pe podiumurile de modă.

Iar valoarea acestora nu este deloc una de neglijat, din contră, suma se ridică la câteva sute de mii de dolari, mai exact 170.000, notează Daily Mail. 

ADVERTISEMENT

Astfel, în prima zi, Jennifer Lopez a optat pentru o rochie roșie, care a costat 775 de dolari, la care a asortat o pereche de platforme nude, în valoare de 620.

În următoarea zi, valoarea ținutei artistei a trecut de 46,149 de dolari. Nu este de mirare, având în vedere că aceasta a purtat o geantă roșie Hermes, care costă 40.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Pe 23 iulie, JLo și Ben Affleck au ieșit la plimbare pe Sena, prilej cu care cântăreața a îmbrăcat o rochie albă, cu imprimeu floral, de 248 de dolari și o geantă Gucci, de 5100 de dolari.

JLo a purtat o geantă care valorează 80.000 de dolari

În ziua de 25 iulie, proaspeții însurăței au ieșit la cumpărături. De data aceasta, JLo a ales o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni din denim, un top Dolce & Gabbana, care costă 945 de dolari, și o geantă Yves Sain Laurent, în valoare 1.890 de dolari.

În aceeași zi, Jennifer Lopez și soțul său au vizitat Parcul l’Orangerie, iar cântăreața a îmbrăcat o rochie albastră, de  2.090 de dolari, accesorizată cu o geantă Dior de 3.700 de dolari.

Pe 26 iulie, însă, Jennifer Lopez a ieșit să ia masa în oraș cu fiul său, Emme, iar ținuta aleasă a fost una spectaculoasă. Mai precis, pe lângă pantalonii Le Baggy Palazzo Iceberg Flat de 285 de dolari și puloverul Dior Chez Moi, care costă 2.500 de dolar, artista a purtat și o geantă Hermes Birkin Aligator, de culoare verde mentă, în valoare de 80.000 de dolari.

 

ADVERTISEMENT