Life

El a înșelat-o, ea l-a iertat!?! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, din nou împreună

25.03.2021 | 12:11
El a inselato ea la iertat Jennifer Lopez si Alex Rodriguez din nou impreuna
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au mai acordat o șansă după zvonurile de despărțire (sursă foto: Hepta)
ADVERTISEMENT

Despre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-a spus recent că și-ar fi încheiat socotelile amoroase, dar, în realitate, lucrurile stau total diferit. Vedetele americane au avut o primă apariție care confirmă că și-au mai acordat o șansă.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au avut parte de un episod mai puțin plăcut. Totul după ce cuplul a fost la un pas să se destrame, din pricina zvonurilor conform cărora jucătorul de baseball ar fi înșelat-o pe JLo.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cea care i-ar fi picat cu tronc sportivului de 45 de ani ar fi fost o blondină superbă, cu trei decenii mai tânără ca el. Toate acestea au fost negate de către actrița și cântăreața de 51 de ani, pe care au deranjat-o foarte tare și reacțiile primite din partea publicului.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, prima apariție publică după ce s-a zis că au rupt logodna

Vedetele americane ar fi rupt și logodna, în urma zvonurilor potrivit cărora Alex Rodriguez a înșelat-o pe JLo cu actrița Madison LeCroy, timp de doi ani.

ADVERTISEMENT

În prezent, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar strădui din răsputeri să își salveze relația. Artista și jucătorul de baseball au fost reperați în Republica Dominicană, acolo unde JLo are filmări pentru cea mai nouă producție din care va face parte.

Totodată, nici Alex Rodriguez nu este mai prejos. Sportivul va începe pregătirile și antrenamentele pentru noul sezon de baseball și va trebui să fie prezent în Miami, Statele Unite ale Americii, potrivit celor de la publicația Metro.

ADVERTISEMENT
El a înșelat-o, ea l-a iertat!! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, din nou împreună
Prima apariție avută de Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după zvonurile că s-au despărțit (sursă foto: Instagram)

 

În momentul de față, JLo și Alex Rodriguez se luptă să își salveze relația amoroasă. Este cunoscut că artista a fost ceva mai ghinionistă la capitolul iubire și în trecut, având la activ trei divorțuri.

“Alex a revenit unde era Jennifer pentru a putea petrece câteva zile în plus cu ea. Face reale eforturi și vrea ca Jennifer să fie fericită. Ei fac tot ce pot să își prioritizeze relația”, a povestit un apropiat al celebrului cuplu.

ADVERTISEMENT

Zvonurile despre despărțirea lor, lansate în urmă cu câteva săptămâni, au fost negate de către ambii parteneri. “Nu este adevărat și nimic nu are legătură cu faptul că s-au despărțit”, au declarat surse apropiate celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: