Life

Jeremy Renner, vedeta din Avengers, în spital. Actorul e în stare critică după un accident teribil

Actorul Jeremy Renner, în spital. Este în stare critică după ce a suferit un accident teribil în timp ce încercare să dea zăpada la o parte.
02.01.2023 | 12:37
Jeremy Renner vedeta din Avengers in spital Actorul e in stare critica dupa un accident teribil
Actorul Jeremy Renner, în stare critică la spital. A avut un accident teribil Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Jeremy Renner se află în spital de duminică, atunci când a avut loc accidentul. Actorul este în stare critică.

Actorul Jeremy Renner, în stare critică la spital. A avut un accident teribil

Actorul din Avengers este în stare critică la spital fiind rănit într-un accident legat de vreme, în timp ce dădea la o parte zăpada.

ADVERTISEMENT

Comunicatul referitor la starea actorului arată că acesta era stabil, chiar dacă este rănit grav. Mai multe detalii referitoare la natura acestui accident nu s-au dat.

“Putem confirma că Jeremy se află în stare critică, dar stabilă, din cauza rănilor suferite după ce a suferit un accident legat de vreme, în timp ce plugărea zăpada mai devreme astăzi.

ADVERTISEMENT

Familia sa este alături de el și primește îngrijiri excelente”, a declarat un reprezentant al starului din Hawkeye pentru The Hollywood Reporter.

Actorul, transportat la spital cu elicopterul

După accidentul care a avut loc în dimineața zilei de duminică la locul accidentului au sosit echipajele de intervenție, la reședința lui Renner din zona Mt. Rose Highway. Ulterior, el a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

“La sosire, adjuncții s-au coordonat cu districtul de protecție a pompierilor Truckee Meadows și cu REMSA Health pentru a aranja transportul medical al domnului Jeremy Renner prin intermediul unui zbor de îngrijire la un spital din zonă.

Domnul Renner a fost singura parte implicată”, a spus pentru THR ofițerul de informații publice Kristin Vietti.

ADVERTISEMENT

Înainte de Anul Nou, în zona în care locuiește actorul și unde a suferit accidentul a avut loc o furtună de zăpadă puternică.

În urma furtunii, mii de oameni au rămas fără curent electric și chiar sute de drumuri au fost închise complet în California și Nevada.

Renner este cunoscut pentru rolul lui Hawkeye din filmele Marvel. Acesta a fost nominalizat de două ori la Oscar și are 51 de ani.

Alte filme celebre în care a jucat sunt The Hurt Locker, American Hustle și Mission Impossible – Ghost Protocol cu Tom Cruise.

ADVERTISEMENT