Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Jocul nu ne dă mari speranțe”. Naționala României nu oferă încredere înaintea meciurilor din Kosovo și Elveția: ”Poți să-l aduci și pe Klopp”. Video exclusiv

Naționala României are două jocuri dificile cu Kosovo și Elveția, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA nu sunt prea optimiști că se pot obține rezultate favorabile.
15.06.2023 | 10:57
Jocul nu ne da mari sperante Nationala Romaniei nu ofera incredere inaintea meciurilor din Kosovo si Elvetia Poti sal aduci si pe Klopp Video exclusiv
Naționala României are două jocuri dificile cu Kosovo și Elveția, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA nu sunt prea optimiști că se pot obține rezultate favorabile. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au început cu dreptul campania pentru Euro 2024, dar jocul nu a fost unul convingător. Cu toate acestea, trupa lui Edi Iordănescu a luat o opțiune importantă pentru calificare, mai ales datorită rezultatelor negative înregistrate de Kosovo și Israel.

Naționala României, privită cu scepticism înaintea partidelor cu Kosovo și Elveția

Analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA au descusut jocul echipei naționale a României și nu s-au arătat prea optimiști în privința faptulșui că elevii lui Edi Iordănescu ar putea scoate puncte din întâlnirile pe care le vor avea în deplasare cu Kosovo și Elveția.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să felicităm naționala că a luat 6 puncte în primele două meciuri, pentru că avem o echipă modestă. Oricine ar veni aici, Stoichiță, Klopp, Iordănescu, oricine vreți, nu poate face mai mult din această națională. Nu se vede nimic în jocul prestat, nu se vede ceva să poți să privești cu optimism.

Trebuie să fim alături de această națională, dar jocul nu ne dă mari speranțe nici măcar cu Israel, nici măcar cu Kosovo. Sper ca Iordănescu să nu mai facă greșeala pe care a făcut-o imediat după jocul cu Belarus, când a spus că adversarul a marcat la prima ocazie de gol”, declarat Dan Chilom.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care ”tricolorii” au șanse să ajungă la Euro 2024

Fostul portar a detaliat toate ocaziile pe care le-a avut reprezentativa Belarusului în partida de pe Arena Națională de la finalul lunii martie și consideră că șanse de calificare există doar prin prisma faptului că grupa este ușoară.

”Nu este așa și mă întreb dacă nu i-a spus nimeni că înainte Belarus a fost de două ori foarte periculoasă la mingea aceea peste apărare când decarul lor a dat cu latul în loc să dea cu capul și dea gol.

ADVERTISEMENT

Nu i-a spus nimeni că a fost pasa înapoi care l-a depășit pe Burcă și atacantul de la Belarus a scăpat și cu piciorul stâng a lovit prost mingea că altfel putea să fie gol și atunci? Lucrurile astea nu ar trebui să apară și în vestiar, așa cum au apărut la conferința de presă când a spus că Belarus a marcat la primul șut pe spațiul porții, pentru că este o eroare.

Șanse de calificare avem pentru că grupa este slabă și trebuie să susținem naționala. Este o națională modestă, nu știu dacă se poate face mai mult cu această națională. Asta este tot ce putem și este bine că am bătut și avem astea 6 puncte”, a spus Chilom, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Grupa accesibilă, marele avantaj în drumul spre Germania

La rândul său, jurnalistul Cristi Costache consideră că mai mult este greu de cerut de la actualii jucători ai naționalei României, însă este de părere că grupa din preliminarii este una extrem de abordabilă.

”Nu poți să faci din rahat bici peste noapte. Ăsta e arealul în care Edi Iordănescu are posibilitatea de a-și desfășura activitatea. A fi selecționer este cu totul altceva decât a fi antrenor de club.

La ora actuală nu prea ai ce pretenții să naști. Grupa este mai mult decât abordabilă și ar trebui cu puținul pe care îl avem să ne autodepășim”, a afirmat Costache, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT