LIVE Actualizat 27-03-2023
19:58

Jocuri importante la Survivor România 2023, pe 27 martie. Războinicii au câștigat cele două jocuri. Update

Doar câteva ore ne mai despart de ediția de luni, 27 martie, de la Survivor România. În această seară au loc jocuri importante.
27.03.2023 | 22:58
Jocuri importante la Survivor Romania 2023 pe 27 martie Razboinicii au castigat cele doua jocuri Update
Ce se întâmplă în ediția de luni, 27 martie, de la Survivor România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-03-2023
19:58

Războinicii au câștigat Jocul de comunicare cu un scor de 7-5

Remus Boroiu, Bianca Patrichi, Alexandra Porkolab și Andrei Kirilă au intrat pe traseu. Războinicii au reușit să câștige de această dată, aducând încă un punct echipei. 

Mai departe, Ionuț Iftimoaie și Bianca Patrichi au intrat în cursă alături de Alin Chirilă și Alexandra Ciomag. Din nou, Războinicii au mai reușit să strângă un punct, ducând scorul la 5-5. 

Alexandra Porkolab și Dan Ursa au intrat pe traseu alături de Mihai Zmărăndescu și Ștefania Stănilă. Războinicii au mai câștigat un punct, scorul fiind de 6-5.  

Războinicii au mai reușit să câștige încă un punct, cu scorul de 7-5. 

 

27-03-2023
19:40

5-3 pentru echipa Faimoșilor

Următorii pe traseu în cursa pentru Jocul de Comunicare au fost Dan Ursa și Andreea Moromete alături de Remus Boroiu și Carmen Grebenișan. Iată că de această dată Carmen Grebenișan a adus un nou punct Faimoșilor. 

Kamara și Bianca Patrichi au intrat pe traseu cu Alin Kirilă și Alexandra Ciomag. Din păcate Războinică s-a agățat de colegul său, iar punctul câștigător a mers la Faimoși. 

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au intrat din nou alături de Mihai Zmărăndescu și Ștefania Stănilă. De această dată norocul le-a surâs Războinicilor, scorul fiind de 4-2 pentru Faimoșilor. 

Robert Moscalu și Alexandra Ciomag au intrat pe traseu alături de Carmen Grebenișan și Ionuț Iftimoaie. Faimoșii au reușit să ducă scorul la 5-2 de această dată. 

Alin Chirilă și Andreea Moromete au revenit pe traseu alături Ștefania Stănilă și Kamara. Un nou punct pentru Războinici, scorul fiind de 5-3 pentru echipa Faimoșilor. 

27-03-2023
19:31

2-1 pentru Faimoși la Jocul pentru comunicare

A început Jocul de comunicare la Survivor România. Tribul care va câștiga va avea ocazia să se bucure de un apel video cu familia. 

De această dată, traseul a fost unul mixt. Primii intrați au fost Remus Boroiuși Ștefania Stănilă, iar din partea Războinicilor, Alexandra Ciomag și Dan Ursa. Câștigătorul a fost însă Remus Boroiu, aducând un punct Faimoșilor.

Ionuț Iftimoaie și Carmen Grebenișan alături de Alin Chirilă și Andreea Moromete au urmat pe traseu. Andreea Moromete și Alin Chirilă au rezistat și au adus un punct Războinicilor.

Mihai Zmărăndescu și Bianca Patrichi alături de Alin Kirilă și Alexandra Porkoloab au fost următorii. Bianca Patrichi a adus un nou punct în echipa Faimoșilor, scorul fiind de 2-1. 

27-03-2023
19:00

Războinicii au câștigat Jocul pentru recompense

Oana Ciocan și Elena Chiriac au revenit și ele pentru o revanșă. Din nou, victoria a fost de partea Elenei, scorul fiind de 9-3 pentru echipa Războinicilor. 

Robert Moscalu și Ionuț Iftimoaie au revenit din nou în cursa pentru Jocul pentru recompense. De această dată, norocul le-a strâns Faimoșilor. Ionuț Iftimoaie a dus scorul la 9-4. 

Alexandra Ciomag și Ștefania Stănilă au intrat și ele pe traseu. Jocul recompenselor de la Survivor România a fost câștigat de Războinici cu un scor de 10-4. 

27-03-2023
18:42

9-2 pentru echipa Războinicilor, Zanni, învins din nou de Alex Delea

Elena Chiriac și Oana Ciocan au intrat și ele pe traseu. De această dată, Faimoșii reușesc să mai obțină un punct. Elena a învins-o pe Oana, iar scorul a ajuns la 2-6 pentru Războinici. 

Mai departe Alin Chirilă și Remus Boroiu au intrat în cursă. Un nou a ajuns în echipa Războinicilor, scorul fiind de 7-2 pentru ei. 

Bianca Patrichi și Andreea Moromete au revenit pe traseu. Următorul punct a mers în echipa Războinicilor, scorul fiind de 8-2.

Alex Delea și Zanni au revenit pe traseu pentru o revanșă. Zanni a ajuns primul la proba finală, mișcându-se extrem de repede. Acest lucru nu i-a fost suficient. Alex Delea l-a învins din nou pe Faimos, scorul fiind de 9-2 pentru Războinici. 

27-03-2023
18:28

Alex Delea l-a învins pe Zanni

Mihai Zmărăndescu și Rober Moscalu au urmat pe traseu la Survivor România. Un nou punct merge din nou către Războinici, scorul fiind de 4-1. 

Mai departe, Ștefania Stănilă și Alexandra Porkolab au intrat în cursă. Războinicii mai adună un punct și duc socrul la 5-1. 

Următoarea luptă a fost cea mai așteptată de publicul larg. Este vorba despre Zanni și Alex Delea, foștii câștigători Survivor România. Norocul a fost de partea lui Alex Delea, care a adus încă un punct echipei sale. Scorul este de 6-1. 

27-03-2023
18:09

3-1 pentru echipa Războinicilor

Zanni și Elena Chiriac le-au dat sfaturi Faimoșilor cu privire la alegerile pe care le fac pe traseu. Același lucru l-au făcut și Alex Delea alături de Oana Ciocan. 

Astfel, primii pe traseu au intrat Andrei Krișan și Kamara. Primul punct în jocul pentru recompense a mers către echipa Războinicilor. 

Mai departe Bianca Patrichi și Alexandra Ciomag au urmat. Cel de-al doilea punct a mers către echipa Faimoșilor. Alexandra Ciomag a făcut o greșeală și a fost nevoită să se reîntoarcă pe traseu, pierzând astfel timp.

Ionuț Iftimoaie și Dan Ursa au intrat la rândul lor pe traseu. Un nou punct pentru echipa Războinicilor. Scorul este de 2-1 pentru echipa Războinicilor. 

Următoarele pe traseu au fost fetele. Carmen Grebenișan și Andreea Moromete s-au luptat pentru următorul punct. Din nou, norocul le-a strâns Războinicilor, scorul fiind de 3-1. 

27-03-2023
17:43

Ionuț Iftimoaie îi vrea pe Alin Chirilă și Zanni pe traseu

Zanni și Elena Chiriac au ajuns în echipa Faimoșilor. Aceștia își doresc să le dea o mână de ajutor celorlalți. Ionuț Iftimoaie și-ar dori însă să îi vadă pe traseu pe Zanni și pe Alin Chirilă, având în vedere că Războinicul are nenumărate puncte adunate. 

”Eu aș vrea să te văd cu Alin. El e foarte rapid”, a spus acesta. De cealaltă parte însă, Zanni nu a părut atât de încântat. ”Alin pare mașinărie. Nu l-aș lua pe Alin”, a completat el. 

Elena Chiriac în schimb speră să dea ce are mai bun pe traseu și se bucură că a reușit să revină în Republica Dominicană cu forțe proaspete. ”Eu vreau să îi ajut. Vreau să mănânc traseul ăla. E prima oară când intru pe un traseu bine, mâncată obișnuită psihic”, a spus aceasta. 

Survivor România este unul dintre cele mai apreciate show-uri din România. În total, 30 de concurenți au plecat în Republica Dominicană. Dintre aceștia însă, doar jumătate au mai rămas în competiție și se pregătesc pentru trasee destul de interesante.

Ce se întâmplă în ediția de luni, 27 martie, de la Survivor România

În ediția de luni, 27 martie de la Survivor România vom putea vedea jocuri importante. Atât Războinicii cât și Faimoșii vor să le câștige, însă o singură echipă va fi norocoasă. Să nu uităm nici că probele devin din ce în ce mai complicate de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

În total, 15 concurenți au mai rămas în Republica Dominicană și se pregătesc să dea tot ceea ce au mai bun pe traseu. Au existat și conflicte, tensiuni, însă asta nu a împiedicat echipele să rămână motivate în lupta pentru premiul cel mare.

Amintim că miercurea trecută, Zanni și Alex Delea foști câștigători ai show-ului au revenit la Survivor România. Echipelor li s-au mai alăturat și Elena Chiriac, finalistă la Survivor România și Oana Ciocan, semifinalistă. Tocmai din acest motiv, ediția din această seară se arată a fi una extrem de interensantă.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac spre exemplu va avea un moment în care își va încuraja echipa. ”O să purtați experiența asta cu voi toată viața”, va spune aceasta. La rândul său, Alex Delea va încerca să îi motiveze pe coechipierii săi atât cât poate. Iar același lucru îl face și Zanni.

Câștigătorul Survivor România spune că a venit să dea o mână de ajutor echipei. ”Sunt aici pentru a fi la dispoziția lor”, va spune el. De cealaltă parte, Oana Ciocan este convinsă că pentru experiența de acum are nevoie de mai multă energie ca oricând.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă jocul de recompensă și cel de comunicare

Să nu uităm că atât Războinicii cât și Faimoșii au pierdut concurenți importanți. Spre exemplu, DOC a fost eliminat recent de la Survivor România, iar mulți au fost dezamăgiți de plecarea sa. De cealaltă parte, alți concurenți, care au mai avut conflicte cu el, au respirat ușurați.

Ce vom vedea totuși în această seară la Survivor România? Jocul de recompensă și jocul de comunicare. Iar cum fiecare își dorește să poată să îi audă pe cei dragi sau să se bucur de o surpriză, cu siguranță cursa va fi una extrem de intensă.

ADVERTISEMENT

Mai avem însă de așteptat câteva ore până când ediția de luni, 27 martie va începe. Iar lucrurile ar putea fi altfel acum, odată cu revenirea celor patru concurenți care au făcut istorie la Survivor România în anii trecuți.Exemplele lor sunt motivație, aspirație. Sunt aici pentru că s-au provocat”, va spune Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT