Sport

Joonas Tamm se simte ca acasă în București. Cum își petrece timpul liber noul fundaș central al FCSB. Foto

Joonas Tamm s-a instalat în București și se simte excelent în România. Fundașul central estonian a luat decizia să îi aducă în Capitală pe soția și copilul său de aproximativ două luni, precum și cățelul.
10.08.2022 | 16:53
Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Joonas Tamm i-a răspuns lui Gigi Becali și Mihai Rotaru după ce a înscris două goluri importante cu FC U Craiova 1948 și Dunajska Streda, iar fundașul central estonian s-a instalat în București.

Joonas Tamm a adus-o pe superba lui soție la București. Jucătorul FCSB-ului s-a mutat într-un complex de lux

Joonas Tamm (30 de ani) a adus-o pe soția lui la București, iar estonianul s-a mutat într-un apartament de lux din nordul Bucureștiului. Tamm a devenit tată în urmă cu două luni, iar soția sa, Meryl Magi l-a adus în România și pe Tamm Jr.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mers la un cunoscut magazin de mobilă din București și au cumpărat mai multe lucruri pentru noua lor casă.

Joonas Tamm își face cumpărăturile din casă nouă într-un magazin de mobilă din Suedia
Joonas Tamm își face cumpărăturile din casă nouă într-un magazin de mobilă din SuediaJoonas Tamm își face cumpărăturile din casă nouă într-un magazin de mobilă din Suedia.

Meryl Magi a fost extrem de euforică după ultimele meciuri bune reușite de Tamm la FCSB și și-a anunțat venirea în România printr-un mesaj pe pagina ei de Instagram: „Mândră de tine! Se pare că mă mut la București cu familia”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, estonianul și-a luat chiar și cățelul în București, cu care a „explorat” cele mai renumite terase din Centrul Vechi din București.

Joonas Tamm, alături de soția și de cățel în Centru Vechi din București
Joonas Tamm, alături de soția și de cățel în Centru Vechi din București.

Soția lui Joonas Tamm face furori pe Instagram printre fanii FCSB-ului

Meryl Magi este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase dintre iubitele fotbaliștilor de la FCSB, iar estonianca a început deja să fie urmărită și de fanii echipei din România.

ADVERTISEMENT
Meryl Magi, superba soție a lui Joonas Tamm
Meryl Magi, superba soție a lui Joonas Tamm. Sursă foto: Instagram @Meryl Magi.

Se pare că aceasta deja adoră Bucureștiul și a postat mai multe fotografii din București, printre care și una cu o clădire impozantă cu o fântână arteziană.

Meryl Magi, plimbare prin centrul Bucureștiului
Meryl Magi, plimbare prin centrul Bucureștiului.

Joonas Tamm a venit la FCSB din Ucraina, din postura de jucător liber de contract. Ultima oară, fundașul estonian cu 50 de meciuri în echipa națională a jucat pentru Vorskla Poltava. După declanșarea războiului de către Rusia, Tamm a fost împrumutat la FC Flora, în Estonia.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a impresionat la FCSB încă de la primul antrenament

FANATIK a aflat în exclusivitate că Joonas Tamm a făcut o impresie excelentă la antrenamente încă de la prima ședință de pregătire. Estonianul a făcut senzație cu fizicul său, chiar dacă nu era pus la punct 100% din punct de al pregătirii.

Joonas Tamm a semnat un contract pe un an și jumătate cu FCSB și este evaluat conform Transfermarkt la 600.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru ”X2 și peste 1,5 goluri” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: