Sport

Jose Mourinho, în pole position pentru postul de antrenor la Bayern. Tehnicianul învață deja germană

După plecarea de la AS Roma, Jose Mourinho se gândește la postul de antrenor de la Bayern Munchen. Se pare că tehnicianul a început deja să ia lecții de germană.
12.02.2024 | 19:22
Jose Mourinho in pole position pentru postul de antrenor la Bayern Tehnicianul invata deja germana
Mourinho ar putea să devină noul antrenor de la Bayern Munchen.
ADVERTISEMENT

După înfrângerea din Bundesliga cu Bayer Leverkusen, fanii bavarezilor și-au exprimat nemulțumirea față de Thomas Tuchel. În locul germanului, ar putea să vină Jose Mourinho ca antrenor la Bayern Munchen.

Jose Mourinho, în pole position pentru postul de antrenor la Bayern. Tehnicianul învață deja germană

Bavarezii au pierdut la scor de neprezentare duelul cu Bayer Leverkusen, scor 0-3. Astfel, formația antrenată de Thomas Tuchel s-a depărtat la 5 puncte de primul loc și ar putea să rateze titlul în Bundesliga în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fanii formației de pe locul 2 din Germania nu sunt foarte fericiți cu rezultatele bavarezilor din campionat. Suporterii simt că echipa din Munchen poate să piardă titlul în acest sezon, iar de vină ar fi Thomas Tuchel.

Potrivit celor de la Bild, se pare că Jose Mourinho țintește poziția de antrenor la Bayern Munchen, mai ales după ce jurnaliștii din Germania scriu că poziția lui Thomas Tuchel este în pericol din acest moment.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez învață deja germană

În cazul în care antrenorul german ar părăsi gruparea din Bundesliga, în locul său sunt mai multe nume care ar putea prelua banca tehnică. Dintre multele posibilități, se pare că fostul antrenor de la AS Roma își dorește cu mare interes să antreneze vedetele de la Bayern Munchen.

Acest lucru se înțelege și din declarația unui jurnalist important din Germania. Christian Falk susține că Jose Mourinho ia lecții de germană și este pregătit să înceapă o nouă experiență, chiar alături de Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

“Am auzit că învață germană. A cochetat cu Bayern și în trecut. El e gata”, a mărturisit jurnalistul Christian Falk, potrivit celor de la Bild.

În carieră, Jose Mourinho a antrenat mai multe echipe în campionatele de top din Anglia, Spania și Italia. “The Special One” este în căutarea unei experiențe și în Germania.

ADVERTISEMENT

Portughezul a fost pe banca tehnică a unor formații precum Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur, Real Madrid, Inter sau AS Roma. În afară de Spurs, Mourinho a câștigat cu fiecare echipă cel puțin un trofeu.

ADVERTISEMENT