Sport

Jose Mourinho, gest uluitor înainte de plecarea de la AS Roma. Ce a lăsat în dulapul căpitanului

La 3 săptămâni după ce Jose Mourinho a fost demis de la AS Roma s-a aflat că tehnicianul portughez a făcut un gest incredibil în vestiar.
06.02.2024 | 16:52
Jose Mourinho gest uluitor inainte de plecarea de la AS Roma Ce a lasat in dulapul capitanului
La 3 săptămâni după ce Jose Mourinho a fost demis de la AS Roma s-a aflat că tehnicianul portughez a făcut un gest incredibil în vestiar. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”The Special One” a fost dat afară de la gruparea romană după înfrângerea cu AC Milan, scor 1-3, din etapa a 20-a din Serie A, chiar dacă sub conducerea sa ”giallorossi” au câștigat Conference League și au ajuns în finala Europa League.

Gestul incredibil făcut de Jose Mourinho la plecarea de la AS Roma

Jose Mourinho a fost extrem de dezamăgit de faptul că a fost demis de la AS Roma și a dat vina pe jucători. Mai mult, presa din Italia a aflat că portughezul a făcut un gest surprinzător în momentul plecării.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Il Messaggero, citată de tuttomercatoweb.com, tehnicianul a lăsat în dulapul din vestiar al căpitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care fotbaliștii i l-au oferit după succesul din Conference League.

Mourinho și-ar fi explicat gestul prin faptul că s-a simțit trădat de jucători. ”Când veţi deveni bărbaţi, mi-l veţi da înapoi”, ar fi mesajul pe care tehnicianul portughez l-ar fi lăsat alături de inel.

ADVERTISEMENT

”The Special One” s-ar fi supărat pentru că fotbaliștii de la AS Roma au susținut venirea fostului fotbalist Daniele de Rossi pe banca tehnică imediat după demiterea sa și nu au arătat niciun fel de compasiune.

Mourinho s-a umplut de bani din demiteri

Jose Mourinho a stat doi ani și jumătate pe banca tehnică a echipei AS Roma, iar în ziua plecării a fost surprins în lacrimi la baza de la Trigoria în momentul în care a văzut mai mulți suporteri ai echipei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul portughez mai avea contract cu italienii, iar pentru că a fost dat afară prematur a primit aproximativ 3,5 milioane de euro. Este una dintre cele mai mici sume încasate de ”Mou” în decursul carierei după o demitere.

”The Special One” a fost demis de 6 ori de-a lungul carierei. Concedierile i-au adus portughezului suma de aproximativ 94,5 milioane de euro. Fost antrenor la Chelsea, el a primit din partea londonezilor suma de 21 de milioane de euro (2007) și 10 milioane de euro (2015).

ADVERTISEMENT

De la plecarea lui Jose Mourinho, AS Roma, condusă acum de Daniele De Rossi, a reuşit să obţină trei victorii consecutive în campionat și a urcat din nou pe locul 5 în clasamentul Serie A.

ADVERTISEMENT