Sport

Jose Mourinho l-a exasperat pe Mihai Stoica: ”Face circ”

Mihai Stoica e exasperat de Jose Mourinho, chiar dacă antrenorul de la AS Roma, este unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul mondial.
25.10.2023 | 10:27
Jose Mourinho la exasperat pe Mihai Stoica Face circ
Jose Mourinho l-a exasperat pe Mihai Stoica: ”Face circ”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

”The Special One”, antrenorul Romei, s-a bucurat excesiv la ultima victorie a echipei sale. După ce a reușit să o bată pe Monza cu 1-0, după golul lui El Shaarawy din minutul 90, acesta a dat startul distracției chiar de pe teren.

Mihai Stoica, exasperat de Jose Mourinho

Deși Monza juca în 10 din minutul 41, după eliminarea lui Danilo D’Ambrosio, Roma a tremurat serios și a reușit să obțină cele trei puncte după un gol venit în ultimele minute ale meciului.

ADVERTISEMENT

”Micul Faraon” al Romei a adus victoria echipei lui Jose Mourinho, care, deși a început greu acest sezon, a adunat trei victorii la rând și este pe locul 7, la trei puncte de o poziție de Champions League.

După victorie, portughezul, care vrea să îl transfere pe Radu Drăgușin în iarnă, nu s-a mai controlat și a dat startul petrecerii chiar de pe teren. El i-a ironizat pe cei de pe banca Monzei și a fost taxat de arbitrul Giovanni Ayroldi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 60 de ani a fost eliminat și nu va sta pe bancă la derby-ul cu Inter Milano, de etapa viitoare. Ratează astfel șansa să se dueleze cu echipa pentru care a scris istorie.

Mihai Stoica a analizat gestul lui ”The Special One”, spunând că are o vârstă și că nu ar trebui să se comporte așa. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB spune că antrenorul nu mai este simpatic.

ADVERTISEMENT

Ăsta este deja circul lui Mourinho… S-au plâns (n.r. cei de la Monza) pentru că au jucat. A intrat băiatul lui Birindelli şi a avut ocazie după ocazie. Mourinho exagerează. Ai 60 de ani, nu poţi să te comporţi aşa.

Nu ai cum. A fost simpatic într-o vreme, acum nu mai e. Nu ai cum să ajungi aşa”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a ajuns la AS Roma în 2021 și a adus echipei din capitala Italiei singurul trofeu european din palmares: Conference League. Acesta are un CV impresionant.

A câștigat două trofee Champions League, ambele surprinzătoare, cu Porto și Inter. De asemenea, a ieșit de șase ori campion: de trei ori în Anglia, cu Chelsea, de două ori în Italia, cu Inter și o singură dată în Spania, cu Real Madrid.

A debutat ca antrenor la Benfica, iar mai apoi le-a pregătit pe Leiria, Porto, Chelsea (de două ori), Inter, Real Madrid, Manchester United și Tottenham, înainte să semneze cu AS Roma.

ADVERTISEMENT