Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un internaţional român, dorit de Jose Mourinho în Serie A! Ar fi cel mai scump transfer din istoria României

România poate avea din nou un jucător sub comanda lui Jose Mourinho. După Adrian Mutu și Cristian Chivu, e posibil să vină rândul lui Radu Drăgușin să fie antrenat de tacticianul legendar.
13.10.2023 | 15:41
Un international roman dorit de Jose Mourinho in Serie A Ar fi cel mai scump transfer din istoria Romaniei
Fotbalistul roman care ESTE DORIT de Jose Mourinho la AS Roma. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România are probleme pe partea ofensivă. A dovedit-o în duelul cu Belarus, acolo unde nu a reușit să bage mingea în poartă. Pe defensivă, însă, echipa lui Iordănescu are cu ce se lăuda. Drăgușin este în mare formă, iar Roma lui Jose Mourinho a intrat pe fir pentru a rezolva transferul.

Drăgușin, aproape de AS Roma

“Avem și o știre din Italia legată de Radu Drăgușin. Internaționalul care mie mi-a plăcut, voi vorbeați de primirea unui cartonaș galben, am mari speranțe în el. Pentru că în 9 meciuri din Serie A nu a luat niciun cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Nu a luat galben deși a avut acei adversari teribili. Radu Drăgușin la Roma, sub comanda lui Mourinho, scrie Calciomercatotv. Un ajutor în apărare pentru Roma ar fi Radu Drăgușin”, a spus Gabi Safta.

România se poate bucura de un cuplu de fundași centrali foarte sudat. Drăgușin și Burcă sunt colegi în apărarea lui Iordănescu, iar tricolorii se pot lăuda cu faptul că sunt neînvinși în această campanie. România se pregătește de duelul decisiv cu Andorra. În cazul unui eșec, șansele de calificare scad drastic.

ADVERTISEMENT

Drăgușin ar putea colabora cu Jose Mourinho

“Crescut la juniorii lui Juventus, cumpărat definitiv de Genoa. Radu e prezentat unul din cei mai bine crescuți și cu o continuitate perfectă în fotbalul italian. Roma, însă, nu-l va putea lua foarte ușor.

Valoarea ar fi de 15-20 de milioane, sumă pe care o italienii ar putea să o dea pentru a crește fotbaliștii din propria academie. Este o știre dată de cei ce la Calciomercatotv”, a completat Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Mourinho este recunoscut pentru faptul că a mai colaborat cu jucători români în trecut. Antrenorul Romei l-a pregătit pe Adrian Mutu în perioada în care ambii erau sub contract cu Chelsea. Din păcate pentru Mutu, colaborarea nu a fost una de succes, iar cei doi s-au despărțit la scurt timp.

De cealaltă parte, relația dintre Jose Mourinho și Cristian Chivu a fost una foarte bună. Cei doi au făcut istorie pentru Inter Milan și au reușit să câștige trofeul Ligii Campionilor în 2010. Pentru Drăgușin, un transfer la AS Roma ar fi o încoronare a muncii sale. Drăgușin joacă în acest moment la Genoa.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dragusin la Roma

 

ADVERTISEMENT