Sport

Jose Mourinho și-a ales favoritele în Premier League și Liga Campionilor. “Dacă ar câștiga altcineva ar fi o surpriză”

Jose Mourinho, liber de contract după ce a fost demis de la AS Roma, a discutat despre favoritele sale din Premier League și Liga Campionilor.
17.02.2024 | 10:05
Jose Mourinho sia ales favoritele in Premier League si Liga Campionilor Daca ar castiga altcineva ar fi o surpriza
Jose Mourinho a vorbit despre echipele care vor câștiga Premier League și Liga Campionilor. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez este în atenția tuturor după ce a fost demis de la AS Roma. Toată lumea așteaptă să vadă noua echipă a lui Jose Mourinho care a discutat între timp despre favoritele sale din Premier League și Liga Campionilor.

Jose Mourinho și-a ales favoritele în Premier League și Liga Campionilor

“The Special One” a oferit un interviu pe canalul de YouTube al lui Rio Ferdinand, FIVE. Jose Mourinho a discutat despre echipele pe care le vede triumfând în Premier League și Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez este de părere că lupta în Anglia se va da între Liverpool și Manchester City. În schimb, în Champions League favoritele lui Mourinho sunt Real Madrid și, din nou, formația antrenată de Pep Guardiola.

“Premier League, între City şi Liverpool, cred că City. În Champions League, aș spune City sau Real Madrid. Dacă ar câștiga altcineva în afară de cele două, pentru mine, ar fi o mare surpriză. 

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea ca Real Madrid să câștige din nou pentru club și pentru Carlo Ancelotti. Bayern München o mai poate face, poate Paris Saint-Germain. Dar privind potențialul, cred că City sau Liverpool pentru Premier League şi City sau Real în Champions League”, a declarat Jose Mourinho.

“Vreau să revin în Champions League”

Jose Mourinho își dorește să revină în competițiile de top din Europa, mai ales în Champions League. Cu prima ocazie, “The Special One” i-a atacat pe cei din conducerea celor de la AS Roma, în special pe Dan Friedkin.

ADVERTISEMENT

Portughezul susține că a fost dat afară pe nedrept de la formația din capitala Italiei. Mourinho a adus primul trofeu la Roma după o pauză de 14 ani, atunci când a câștigat prima ediție de Conference League, în sezonul 2021/2022.

“Competițiile europene au revenit, în special Champions League, poate cea mai importantă competiție din lume. Nu voi fi acolo pentru fazele finale, însă nu pentru că am fost eliminat, ci pentru că am fost ‘eliminat’ de cineva care nu știe fotbal. 

ADVERTISEMENT

Așa e viața, cu urcușuri și coborâșuri, dar cresc, în ciuda demiterii neașteptate și nedrepte. Mă voi întoarce cu mai mult entuziasm și mai multă încredere pentru aceste meciuri din competițiile UEFA”, a mai spus Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT