Sport

Jose Mourinho s-a revoltat înainte de Feyenoord – AS Roma: ”Am fost ‘eliminat’ de cineva care nu știe fotbal”

La o lună după ce a fost dat afară, Jose Mourinho a reacționat vehement când a vorbit despre meciul Feyenoord - AS Roma din Europa League.
15.02.2024 | 14:30
Jose Mourinho sa revoltat inainte de Feyenoord  AS Roma Am fost eliminat de cineva care nu stie fotbal
La o lună după ce a fost dat afară, Jose Mourinho a reacționat vehement când a vorbit despre meciul Feyenoord - AS Roma din Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”The Special One” a fost demis de la gruparea romană după înfrângerea cu AC Milan, scor 1-3, din etapa a 20-a din Serie A, chiar dacă sub conducerea sa ”giallorossi” au câștigat Conference League și au ajuns în finala Europa League.

Jose Mourinho, reacție acidă înainte de Feyenoord- AS Roma

Comentând reînceperea duelurilor din cupele europene, Jose Mourinho nu s-a putut abține să nu critice îndepărtarea sa când a venit vorba despre partida Feyenoord – AS Roma, din prima manșă a play-off-ului pentru optimile din Europa League.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez a lansat un atac virulent la adresa celor doi proprietari ai grupării din capitala Italiei, frații Dan și Ryan Friedkin, despre care a afirmat că nu se pricep la fotbal.

”Reîncep competițiile europene, iar eu nu voi fi acolo pentru aceste etape finale. Dar nu pentru că am fost deja eliminat, ci pentru că am fost ‘eliminat’ de cineva care știe foarte puțin despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Aceasta este viața, plină de suișuri și coborâșuri, iar eu cresc, în ciuda concedierii neașteptate și nedrepte. Dar voi reveni și cu și mai mult entuziasm și încredere pentru aceste meciuri europene”, a declarat Mourinho, conform Gazzetta dello Sport.

Gestul făcut de Mourinho la plecarea de la AS Roma

Jose Mourinho a fost extrem de dezamăgit de faptul că a fost demis de la AS Roma și a dat vina și pe jucători. Presa din Italia a aflat că portughezul a făcut un gest surprinzător în momentul plecării.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a lăsat în dulapul din vestiar al căpitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care fotbaliștii i l-au oferit după succesul din Conference League. Mourinho și-ar fi explicat gestul prin faptul că s-a simțit trădat de jucători. ”Când veţi deveni bărbaţi, mi-l veţi da înapoi”, ar fi mesajul pe care portughezul l-ar fi lăsat alături de inel.

Între timp au apărut informații cum că ”The Special One” țintește psotul de antrenor la Bayern Munchen, formație aflată în derivă sub comanda lui Thomas Tuchel. În acest sens, portughezul ar fi început deja să ia lecții de limba germană.

ADVERTISEMENT

Partida Feyenoord – AS Roma, din prima manșă a play-off-ului pentru optimile din Europa League, se va disputa joi, 15 februarie, de la ora 19:45, și va fi arbitrată de o brigadă din România avându-l la centru pe Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT