Fotbal international

Jose Mourinho, ținta ironiilor după ce a semnat cu AS Roma. Cum l-a umilit o companie aeriană britanică

05.05.2021 | 10:17
Jose Mourinho tinta ironiilor dupa ce a semnat cu AS Roma Cum la umilit o companie aeriana britanica
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho este mereu în centrul atenției, fie că e vorba de performanțe sportive, fie de eșecuri, fie de aroganțe la aresa adversarilor. Portughezul, concediat de recent de Tottenham din cauza rezultatelor slabe, a anunțat că va prelua din sezonul viitor pe AS Roma și a declanșat valuri de ironii. Ultima le întrece pe toate.

Suporterii lui Spurs au fost primii care l-au luat în balon pe cel supranumit cândva ”The Special One”. Dar nici fanii rivalelor echipei din nordul Londrei nu s-au lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Un susținător al lui Manchester United, precedenta echipă engleză antrenată de Mourinho, a pariat pe înfrângerea lui Spurs într-un meci cu Brighton, a câștigat și a cumpărat o pagină întreagă de publicitate în Enfield Independent pentru a-i transmite un mesaj lui Mourinho: ”Dragă Jose, pentru anunț am plătit 5.000 de lire, pe care i-am câștigat pariind contra lui Spurs. Iată trofeul special drept mulțumire! Poate fi unicul în sezonul ăsta”.

Ce mesaj i-a transmis lui Jose Mourino o companie aeriană low-cost

Dacă atitudinea suporterilor față de Jose Mourinho este justificată, din cauza lipsei de performanțe din ultimii ani, mesajul postat de compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a devenit viral în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

”Jose va fi fericit să afle că în prezent zburăm de la Londra la Roma de la doar 14,99 lire sterline. Din cauza lipsei sale de trofee cu Spurs, ne aşteptăm ca un bagaj de mână să fie suficient pentru această călătorie”, au postat reprezentanții companiei amintite, pe contul de Twitter. Mesajul Ryanair este însoțit și de comunicatul clubului AS Roma prin care este oficializată preluarea echipei de către portughez.

Jose Mourinho a fost șomer doar 10 zile

Dat afară de Tottenham Hotspur pe 19 aprilie, după o serie de rezultate dezastruoase care au adus clubul pe marginea prăpastiei, Mourinho a fost angajat după doar 10 zile ca editorialist pentru cotidianul The Sun în perioada Euro 2020.

ADVERTISEMENT

După încă o săptămână, AS Roma anunța că din sezonul viitor tehnicianul portughez de 56 de ani va fi noul manager al grupării de pe Stadio Olimpico.

Astfel, Jose Mourinho se întoarce în Italia după 11 ani, ultima echipă antrenată în Peninsulă fiind Inter Milano alături de care a cucerit titlul, de două ori, Cupa și Supercupa Italiei, dar și Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT