Sport

Jovan Markovic împlinește 22 de ani. Cele mai tari urări primite de starul Universității Craiova: „Să rămâi mereu așa, mai alandala”. Foto

Jovan Markovic împlinește 22 de ani, iar „perla” Universității Craiova are parte de urări speciale din partea apropiaților și suporterilor alb-albaștrilor.
23.03.2023 | 16:35
Jovan Markovic implineste 22 de ani Cele mai tari urari primite de starul Universitatii Craiova Sa ramai mereu asa mai alandala Foto
Jovan Markovic a primit urări speciale cu ocazia împlinirii a 22 de ani. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic își sărbătorește aniversarea alături de „tricolorii” de la naționala U21 a României înaintea amicalelor de lux cu Portugalia și Germania. Apropiații și suporterii Universității Craiova i-au trimis urări speciale cu ocazia împlinirii a 22 de ani.

Jovan Markovic împlinește 22 de ani! Urări speciale pentru „perla” Universității Craiova: „Să rămâi mereu așa, mai alandala”

Jovan Markovic este pe val la Universitatea Craiova, iar internaționalul de tineret speră să revină la forma din sezonul trecut și să marcheze cât mai multe goluri în tricoul „juveților”. Atacantul formației din Bănie este cu moralul la maxim înaintea confruntărilor cu Portugalia U21 și Germania U21.

ADVERTISEMENT

Înainte să se alăture lotului condus de Emil Săndoi, Jovan Markovic a înscris o „bijuterie” de gol în poarta apărată de Ștefan Târnovanu. Reușita internaționalului român de tineret i-a fascinat și pe conducătorii Universității Craiova, care mai așteaptă astfel de execuții din partea tânărului atacant.

La împlinirea a 22 de ani, Jovan Markovic a fost „bombardat” cu sute de mesaje din partea suporterilor și apropiaților săi. Iubita lui Valentin Mihăilă i-a transmis o urare specială jucătorului Universității Craiova și speră să continue să fie neschimbat și cu trecerea anilor.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Marko! Să rămâi mereu așa, mai alandala, așa îți stă cel mai bine! Te pup”, i-a transmis Andreea Stănuică, iubita lui Valentin Mihăilă și moașa copilului lui Jovan Markovic.

Jovan Marjovic
Foto: Instagram Jovan Markovic

Nici fanii alb-albaștrilor nu au uitat de aniversarea lui Jovan Markovic și i-au trimis sute de mesaje și gânduri bune atacantului. Suporterii Universității Craiova vor să îl vadă pe internaționalul român de tineret în aceași formă din derby-ul cu FCSB, scor 1-1, și pe stadionul „Ion Oblemenco” și îi transmit să își exploateze talentul.

ADVERTISEMENT

„Cel mai talentat fotbalist de la Balaci încoace! Dace se coace și la mansardă, va fi cea mai mare bucurie a noastră. Prietene ești mai tare ca Sorinaccio, ne îmbolnăvești! Țineo tot așa că ești tare”, i-au transmis suporterii Universității Craiova lui Jovan Markovic.

Universitatea Craiova îi așteaptă pe suporteri la derby-ul cu CFR Cluj: „E molmentul să dăm primul sold-out”

Universitatea Craiova cheamă suporterii la stadion pentru derby-ul cu CFR Cluj, care este programat duminica viitoare, de la ora 21:00. Oltenii vor să reușească primul sold-out din acest sezon împotriva ardelenilor și tribunele să fie pline, așa cum s-a întâmplat și în ediția trecută a campionatului.

ADVERTISEMENT

„Fotbal Club CFR  1907 Cluj vine pe „Ion Oblemenco“ duminică, 2 aprilie, ora 21:00, pentru cel mai important meci din play-off-ul Superligii. E momentul să dăm primul sold-out al sezonului și să arătam că vulcanul poate erupe din nou! 

Biletele au fost puse în vânzare atât online, cât și la punctele tradiționale de comercializare. Dacă nu acum, atunci când? Primul sold-out al sezonului!”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,28 este cota pentru ”sub 3,5 goluri” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT