Sport

Joyskim Dawa, eroare uriașă în Hermannstadt – FCSB! Penalty și eliminare în aceeași fază

După o serie de meciuri bune în tricoul ”roș-albaștrilor”, Joyksim Dawa a făcut o eroare impardonabilă în Hermannstadt - FCSB.
21.09.2023 | 21:43
Joyskim Dawa eroare uriasa in Hermannstadt  FCSB Penalty si eliminare in aceeasi faza
După o serie de meciuri bune în tricoul ”roș-albaștrilor”, Joyksim Dawa a făcut o eroare impardonabilă în Hermannstadt - FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României joacă la Sibiu o partidă restantă din etapa a 5-a din SuperLiga. Jocul ar fi trebuit să aibă loc la mijlocul lunii august, însă a fost amânat pentru a permite echipei lui Elias Charalambous să se pregătească de Conference League.

Eroare de proporții făcută de Joyksim Dawa în Hermannstadt – FCSB

Fundașul central Joyksim Dawa a avut un start de sezon excelent și a fost lăudat de toată lumea, însă camerunezul a comis o eroare copilărească într-un moment decisiv al întâlnirii Hermannstadt – FCSB.

ADVERTISEMENT

În minutul 60, la scorul de 2-1 pentru ”roș-așlbaștri”, Dawa a fost indecis în apropierea careului propriu și Neguț i-a ”furat” balonul. Jucătorul sibienilor a pătruns în careu, dar camerunezul a decis să-l faulteze.

Neguț a căzut în careu, iar arbitrul Viorel Flueran a dictat penalty fără să stea pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu jucătorului de la FCSB. Din camera VAR a venit imediat confirmarea că decizia este cea corectă.

ADVERTISEMENT

Daniel Paraschiv a luat mingea pentru a executa penalty-ul, dar Târnovanu a fost inspirat și a parat lovitura. Doar că mingea a sărit tot la atacantul lui Hermannstadt, care a înscris din apropiere golul de 2-2.

Becali a avut ofertă din Arabia Saudită pentru Dawa

Joyksim Dawa a fost lăudat la FANATIK SUPERLIGA de fostul mare internațional Adrian Ilie pentru evoluțiile foarte bune pe care le-a avut în acest start de sezon. De aceeași părere a fost și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul fundaș Vivi Răchită nu a plecat pe ”fentă” și și-a menținut părerea că fundașul central camerunez este un jucător care comite foarte multe greșeli și care a avut noroc în primele etape.

Gigi Becali a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA că are o ofertă de 5 milioane de euro din Arabia Saudită pentru Joyksim Dawa. Patronul FCSB a susţinut că vrea să îl păstreze până în iarnă pe fundaş.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, oferta pentru Joyksim Dawa vine de la Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra. Saudiții tocmai l-au transferat pe Nicolae Stanciu, care a părăsit China.


  • 2,65 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist și sub 5,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT