Sport

Juan Bauza explică super golul din meciul cu Dinamo: “A fost un instinct”. Pleacă de la FC U Craiova?

Juan Bauza a dat un super gol în meciul cu Dinamo. Mijlocașul celor de la FC U Craiova a oferit și o reacție în care a explicat execuția cu care i-a surprins plăcut pe fani.
02.02.2024 | 23:10
Juan Bauza explica super golul din meciul cu Dinamo A fost un instinct Pleaca de la FC U Craiova
Juan Bauza a dat un super gol în meciul cu Dinamo. Mijlocașul celor de la FC U Craiova a oferit și o reacție în care a explicat execuția cu care i-a surprins plăcut pe fani. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a câștigat primul meci din acest an. Oltenii s-au impus în runda 24 în fața celor de la Dinamo, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Bahassa în minutul 13 și Bauza în minutul 52. După meciul de pe Ion Oblemenco, Bauza a explicat super golul din meciul cu Dinamo.

Reacția lui Juan Bauza după super golul din meciul cu Dinamo

Juan Bauza a oferit o reacție după super golul din meciul cu Dinamo. Argentinianul a fost cel mai bun jucător de pe teren. La finalul derby-ului, fotbalistul lui FC U Craiova a explicat execuția cu care i-a surprins plăcut pe fani.

ADVERTISEMENT

Bauza e mărturisit că golul cu călcâiul de pe Ion Oblemenco a fost unul oferit din instinct. O reacție rapidă a argentinianului a făcut ca balonul să fie trimis cu atâta ușurință în poarta adversarilor.

“Un derby important pentru noi. Mă bucur că am luat cele trei puncte. Așa mi-a venit să dau golul, a fost un instinct. Nu am pregătit acest gol, de obicei prefer să ofer o pasă de gol, dar mi-a rămas mingea în spate și m-am gândit să dau așa.

ADVERTISEMENT

Am crezut că așa este cel mai bine. Mă bucur că am câștigat. Aveam nevoie de victorie pentru a crește încrederea în noi. Ideal este să menținem ritmul și să muncim în continuare, să fie mai bine și la următoarele meciuri. Am avut o mică durere, dar nimic grav. Totul bine”, a declarat Juan Bauza la finalul meciului.

gol bauza
Golul de generic tv marcat de Bauza în meciul cu Dinamo. foto: captură Digisport

Juan Bauza, despre oferta din Arabia Saudită

Au existat mai multe discuții despre o ofertă a lui Bauza din Arabia Saudită. La finalul victoriei cu Dinamo, argentinianul a discutat despre un posibil transfer de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

“În acest moment nu mă gândesc să plec de la acest club. Am avut puțin ghinion cu accidentările și nu am reușit să am continuitate în acest sezon. Vreau să contribui cât mai mult la goluri cu pase sau cu execuții.

În urma evoluțiilor mele vor veni și ofertele. O să analizez lucrurile și cu cei de la club, să iau o decizie cât mai bună și pentru mine”, a mai spus Bauza.

ADVERTISEMENT

În etapa 25, FC U Craiova face deplasarea la Galați pentru duelul cu Oțelul. Duelul va avea loc vineri, 9 februarie, de la ora 17:00. Elevii lui Giovanni Costantino vor lupta pentru a obține a doua victorie din acest an împotriva formației lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT