Fotbal intern

Jucătoarele de fotbal feminin de la Fair Play București se implică în lupta cu coronavirusul! Au ajutat persoanele vârstnice

02.05.2020 | 15:31
Jucatoarele de fotbal feminin de la Fair Play Bucuresti se implica in lupta cu coronavirusul Au ajutat persoanele varstnice
ADVERTISEMENT

Jucătoarele de la clubul de fotbal feminin Fair Play București s-au implicat în lupta împotriva coronavirusului și au ajutat persoanele vârstnice din sectorul 5 al Bucureștiului.

Jucătoarele de fotbal feminin de la Fair Play București s-au implicat în lupta cu coronavirusul

Într-o postare pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal se arată că jucătoarele de fotbal feminin de la clubul Fair Play București s-au implicat în lupta cu coronavirusul și au ajutat persoanele vârstince din sectorul 5 al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului, Ion Bărbăcioru, antrenoarea Simina Podgoreanu și jucătoarele Alexandra Anghel și Carolina Solonca au fost complici în surpriza de care au avut parte mai mulți pensionari din sectorul 5 al Capitalei.

”Campania aceasta de ajutor a pornit de la inițiativa clubului și a fetelor care locuiesc în Rahova, pentru a veni în ajutorul pensionarilor în aceste vremuri dificile pentru noi toți. Sunt doamne care nu se pot deplasa pentru a-și cumpăra strictul necesar din cauza problemelor pe care le au.

ADVERTISEMENT

Le-am văzut astăzi cu lacrimi în ochi pe unele dintre ele și mă bucur că fetele au putut contribui, măcar puțin, la ridicarea moralului!”, a declarat președintele clubului, Ion Bărbăcioru.

Antrenorul din prima ligă feminină de fotbal care se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului

Călin Svoboda este antrenorul echipei Heniu Prundu Bârgăului, una dintre cele mai importante formații de fotbal feminin din România și se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a oferit un interviu pentru site-ul Federației Române de Fotbal, în care a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața de când s-a declanșat pandemia de coronavirus:

„Sunt angajat al ISU Bistrița Năsăud (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență) încă din 2006. La fotbal, la Heniu Prundu Bârgăului sunt din 2013, de la început.

ADVERTISEMENT

La echipele naționale am ajuns pentru prima oară acum doi ani, la U19, în staff-ul profesorului Florin Bugar, iar de anul trecut sunt la U17, la Irina Giurgiu”.

„E o combinație plăcută, să zic așa. La ISU am nevoie de condiție fizică, capitol pe care îl rezolv alergând și făcând antrenament cot la cot cu fetele. La Heniu am nevoie de disciplină, capitol pe care l-am deprins la ISU. Le îmbin!”, a mai spus Călin Svoboda.

ADVERTISEMENT