Sport

Jucătorii de la FCSB, vinovați de tensiunile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu? „Erau obișnuiți să-l sune pe patron și să-l întrebe de ce nu joacă!”

Helmuth Duckadam a vorbit despre tensiunile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu de la FCSB, lăsând să se înțeleagă că unii jucători ar putea fi vinovați.
09.11.2021 | 19:56
Jucatorii de la FCSB vinovati de tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu Erau obisnuiti sal sune pe patron si sal intrebe de ce nu joaca
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de onoare al „roș-albaștrilor” susține că poate unii jucători ai vicecampioanei României nu sunt obișnuiți să aibă un antrenor adevărat la echipă, motiv pentru care le este greu să respecte tot ce li se spune.

Daniel Niculae și Ianis Zicu au vorbit și ei despre noua intervenție a patronului după remiza albă cu FC Voluntari, când a spus că este nemulțumit de jocul echipei.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB, trași la răspundere pentru tensiunile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

Jucătorii FCSB-ului au fost trași la răspundere de Helmuth Duckadam pentru tensiunile apărute între Gigi Becali și Edi Iordănescu:

„Nu cred că va mai merge mult, se vede că patronul se plictisește. Chiar dacă a promis și în contract că nu se băga la echipă, asta-l deranjează

ADVERTISEMENT

Dreptate are și Gigi Becali când spune că jocul a fost slab. A fost foarte slab jocul cu Voluntari. E foarte greu, mulți jucători au avut Covid, s-a văzut la Ovidiu Popescu, care după primul sprint s-a sufocat, nu mai putea să alerge”.

„Unii jucători erau obișnuiți și să-l sune pe patron să-l întrebe dacă joacă sau de ce nu joacă. E foarte greu pentru Edi și să-l monteze pe Budescu, care a fost certat public de patron”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E total greșit ce se întâmplă la club!”

Ianis Zicu este de părere că Gigi Becali greșește profund pentru decizia de a intervenit din nou public pentru a-și certa jucătorii: „Eu cred că e total greșit ce se încearcă.

Și jucătorii trebuie să se reacomodeze la lucrurile normale. Nu mi se pare o problemă ca antrenorul să comande pe banii domnului Becali, pentru că și în străinătate se face la fel”.

ADVERTISEMENT

„Știm discuțiile între Edi și Gigi Becali, cred că au fost și puse pe o foaie sau dacă nu au fost puse, cred că a fost un gentlemans agreement, care nu s-a respectat.

Dacă s-ar întâmpla așa ceva la Rapid, aș spune că nu e normal și nu ar fi bine să se spele rufele în public, dar nu vreau să vorbesc mai mult pentru că nu îmi place să vorbesc despre alte cluburi”, a spus și Daniel Niculae.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,85 este cota pentru „peste 2,25 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT