Fotbal intern

Jucătorii Craiovei, în lacrimi după înfrângerea din finala campionatului cu CFR Cluj: „Suferim, ne doare!”

03.08.2020 | 23:09
Jucatorii Craiovei in lacrimi dupa infrangerea din finala campionatului cu CFR Cluj Suferim ne doare
ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei au fost dărâmați după înfrângerea cu CFR Cluj, simțind că puteau obține mai mult de la această partidă și simțind cum li s-a „scurs” titlul printre degete.

Cristiano Bergodi a fost foarte trist după ce echipa sa a pierdut finala cu Universitatea Craiova și nu înțelege cum elevii săi nu au putut să gestioneze soarta partidei, mai ales după ce oltenii au deschis scorul prin Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj câștigă al treilea titlu consecutiv din Liga 1 după o partidă plină de dramatism.

Jucătorii Craiovei, în lacrimi

Jucătorii Craiovei nu și-au putut stăpânii lacrimile, la capătul unui sezon în care au luptat până în ultima clipă, dar care s-a sfârșit trist pentru trupa lui Cristiano Bergodi.

Alexandru Mateiu era devastat după înfrângerea cu CFR Cluj și a ținut să-l laude pe Paulo Vinicius, cel care a adus egalarea pentru CFR Cluj:„Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Normal, am visat, că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam. Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi”.

„Vinicius numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România. Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim.

ADVERTISEMENT

Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta. înseamnă că au meritat”, a declarat Alexandru Mateiu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Jucătorii Craiovei, în lacrimi. Sursă foto: telekomsport.ro
Jucătorii Craiovei, în lacrimi. Sursă foto: telekomsport.ro
Jucătorii Craiovei, în lacrimi după înfrângerea din finala campionatului cu CFR Cluj: „. Sursă foto: telekomsport.ro
Jucătorii Craiovei, în lacrimi după înfrângerea din finala campionatului cu CFR Cluj: „. Sursă foto: telekomsport.ro

„Suferim, ne doare!”

Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 3-1, deși au fost conduși cu 1-0 după golul superb înscris de Dan Nistor în minutul 10.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit la finalul partidei, dar a recunoscut că CFR Cluj a fost mai bună pe teren decât Craiova: Suferim, ne doare, dar pentru campionatul următor încercăm să fim mult mai constanți și să câștigăm campionatul.

Ei au fost mai buni, s-a simțit lipsa lui Bancu și ați văzut că ar fi fost poate și un alt impuls, când lipsește căptianul e mult mai greu”.

ADVERTISEMENT