Fotbal intern

Jucătorii de la FCSB trag tare în cantonamentul din Turcia! Cum se pregăteşte liderul. Video

05.01.2021 | 22:15
Jucatorii de la FCSB trag tare in cantonamentul din Turcia Cum se pregateste liderul Video
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB trag tare în cantonamentul din Turcia pentru a pregăti partea a doua a sezonului. Liderul din Liga 1 se pregătește în Antalya în această pauză competițională în Antalya.

Roș-albaștrii au plecat pentru 10 zile în Turcia, primind o dispensă guvernamentală care le permite să revină în țară fără a sta în carantină.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FCSB au postat un clip video cu imagini de la antrenamentul de marţi al jucătorilor. Liderul din Liga 1 este singura echipă care a plecat din ţară pentru perioada de pregătire din iarnă.

Jucătorii de la FCSB trag tare în cantonamentul din Turcia! Cum se pregăteşte liderul

FCSB se antrenează în Antalya la Gloria Sports Arena, iar pregătirile sunt mixte, bazându-se atât pe jocul cu mingea cât și pe exerciții fizice. Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, dar și Risto Radunovic, primul transfer al verii, sunt toți prezenți în video-ul oficial postat de club.

ADVERTISEMENT

Reunirea lotului a avut loc pe 2 ianuarie, după o mini-vacanță cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cel mai bun la testele fizice s-a dovedit a fi Valentin Crețu, în timp ce Risto Radunovic, (28 de ani) a fost prezentat oficial.

Revenirea în țară va avea loc pe 14 ianuarie, asta după ce FCSB beneficiază de o dispensă guvernamentală, care le permite o excepție de la procedura de carantinare la revenirea dintr-o țără cu risc epidemiologic ridicat.

ADVERTISEMENT

Programul echipei în debutul de an competițional

Primul meci pentru FCSB în noul an va avea loc contra celor de la Astra Giurgiu pe 15 ianuarie. Până la finalul lunii ianuarie echipa roș-albastră va mai disputa 4 partide importante.

Pe data de 19 cu Viitorul, apoi urmează Voluntari pe 23, FC Argeș în data de 27 la Pitești, ultimul meci al lunii fiind programat pe teren propriu cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Luna februarie va debuta direct cu marele derby, împotriva celor de la Dinamo, meciul fiind programat pe 3 februarie pe stadionul “Ștefan cel Mare”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,65 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT