Sport

Jucătorii Farului, înjuraţi de fanii Rapidului în Giuleşti: „Sunteți sclavii Stelei!”. Ce s-a întâmplat la final. Video

Jucătorii Farului au fost înjuraţi la finalul meciului din Giuleşti de fanii Rapidului. Suporterii le-au transmis jucătorilor "Regelui" că sunt "sclavii Stelei".
15.03.2024 | 23:59
Jucatorii Farului injurati de fanii Rapidului in Giulesti Sunteti sclavii Stelei Ce sa intamplat la final Video
Jucătorii Farului, înjuraţi de fanii Rapidului în Giuleşti! „Sunteți sclavii Stelei!”. Ce s-a întâmplat la final. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a produs prima surpriză din play-off. Echipa lui Hagi s-a impus cu 2-1 pe Giuleşti în meciul cu Rapid şi ţinteşte un loc pe podium care să permită calificarea în cupele europene.

Jucătorii Farului, înjuraţi de fanii Rapidului în Giuleşti! „Sunteți sclavii Stelei!”

La final, jucătorii constănţeni s-au bucurat alături de fanii care au făcut deplasarea la Bucureşti. Dar, când s-au retras la vestiare s-au întâmplat lucruri reprobabile, fotbaliştii oaspeţilor fiind înjuraţi de fanii Rapidului.

ADVERTISEMENT

Suporterii de la tribuna 1 au avut o sarabandă de înjurături la dresa oaspeţilor, cărora le-au transmis, printre altele: “Sunteţi sclavii Stelei!”. Jucătorii lui Hagi au intrat repede la vestiare, fără să pară prea deranjaţi de ostilitatea din Giuleşti.

Tensiuni între fanii din tribune şi de la peluză!

Pe tot parcursul meciului din Giuleşti a fost o atmosferă mai ciudată, având în vedere scandalul uriaş izbucnit odată cu audierea preşedintelui Daniel Niculae şi arestarea preventivă a liderului de galerie Liviu Ungurean.

ADVERTISEMENT

Astfel, peluza condusă de “Bocciu” nu şi-a încurajat echipa în meciul de azi, iar asta a dus la tensiuni cu fanii de la tribuna 1 şi tribuna a 2-a, care le-au strigat în câteva rânduri “Ruşine să vă fie!” celor din galerie.

Bergodi: “Ce vină avem noi? Azi puteau fi lângă echipă deoarece e un moment dificil”

Cristiano Bergodi a criticat şi el galeria de la acest meci spunând că e de neînţeles decizia de a nu încuraja echipa în aceste momente dificile, atmosfera de pe stadion fiind una ciudată:

ADVERTISEMENT

“Sunt lucruri care s-au întâmplat în ultimele două zile. Ne-au afectat. Nu e uşor să treci de acest moment, chiar dacă am văzut jucătorii în vestiar şi la antrenamente s-au descurcat bine.

Şi situaţia asta cu două tribune care încurajează echipa şi peluza care nu cântă deloc. Ce vină avem noi? Azi puteau fi lângă echipă deoarece e un moment dificil pentru persoane de acolo, pentru preşedintele nostru.

ADVERTISEMENT

Nu am înţeles de ce peluza a fluierat când a cântat tribuna. Sincer, atmosfera… Mai sunt nouă meciuri şi putem recupera. Trebuie să schimbăm foaia la meciul cu Craiova”, a spus Bergodi.

Jucătorii Farului, înjuraţi de fanii Rapidului în Giuleşti! „Sunteți sclavii Stelei!”

ADVERTISEMENT