Sport

Jucatorii FCSB, sfătuiți de un fost antrenor să nu se lase umiliți: „Dacă nu-ți convine, spune-i patronului că vrei să pleci!”

Nicolae Dică le-a dat un sfat jucătorilor FCSB-ului, și anume să meargă să discute cu patronul dacă nu le convine ceva la club.
22.05.2023 | 21:05
Jucatorii FCSB sfatuiti de un fost antrenor sa nu se lase umiliti Daca nuti convine spunei patronului ca vrei sa pleci
Nicolae Dică, sfat pentru jucătorii FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României este de părere că fotbaliștii cu personalitate pot să aibă o discuție cu patronul dacă sunt nemulțumiți și aceștia pot să plece de la club, dacă într-adevăr nu mai vor să continue în stilul lui Gigi Becali.

Nicolae Dică, sfat pentru jucătorii FCSB-ului

Nicolae Dică a avut un sfat pentru jucătorii FCSB-ului, cărora le-a transmis să meargă să poarte o discuție cu Gigi Becali dacă sunt nemulțumiți: „Toată lumea vorbește acum despre Hagi că e cel mai mare, dar dacă dăm timpul înapoi în urmă cu 15 ani nu mai spunea nimeni acest lucru.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că și-a făcut clubul lui, dacă nu ar fi fost așa, astăzi poate nu ar fi fost la nivelul ăsta. Trebuie timp pentru crearea unei echipe, ai nevoie de vreo cinci ani.

Și Guardiola a avut nevoie de timp până când Manchester City să înceapă să funcționeze cum vrea el și acum e aproape de a câștiga Champions League”.

ADVERTISEMENT

„Nu am simțit treaba asta vreodată… nu știu, dacă au personalitate, când vorbesc cu patronul trebuie să îi spună, dacă ei chiar simt așa și vor să arate că nu e ok. Dacă ai curaj și personalitate îi spui.

Noi nu ne-am dus să vorbim cu patronul pentru că nu simțeam nimic, noi eram 13-14 oameni care jucau, eu nu am prins 5 schimbări, primul 11 se știe mereu”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă sunt acolo și stau înseamnă că le convine!”

„Dacă sunt acolo și stau înseamnă că le convine! Dacă nu îți place, te duci și îi spui că vrei să pleci. Dacă a cerut schimbare pentru că nu mai putea, era ok. Coman și Compagno au fost singurii jucători din față care au reușit să pună probleme celor de la Farul.

Uitându-mă la meci, mă așteptam ca Farul să fie mai defensivă, dar ei s-au dus peste adversar, cei de la FCSB au fost mai ponderați mai ales după ce au marcat cele două goluri. Mă așteptam ca FCSB-ul să fie echipa care să domine”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Comentatorul Emil Grădinescu a avut un mesaj pentru Gigi Becali, pe care îl consideră vinovat pentru înfrângerea suferită de FCSB în duelul decisiv din deplasare cu Farul, scor 2-3:

„Domnule patron, nu îl mai acuzați pe Tavi Popescu la golul unu, pentru că stătea bine, chiar era bine pe teren. Tot așa, nu trebuia schimbat Tamm, domnule patron, că poate nu vă uitați pe statistici, dar Tamm are 4 cartonașe galbene luate în tot sezonul”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT