Sport

Jucătorii FCSB-ului răsuflă ușurați după ultimul amical al verii: „Mă bucur că am terminat pregătirea cu Tommy! Doamne, ce grea a fost!”

Jucătorii FCSB-ului a încheiat cu o victorie și ultimul amical al verii, cu Gloria Buzău, scor 5-1.
09.07.2021 | 22:07
Jucatorii FCSBului rasufla usurati dupa ultimul amical al verii Ma bucur ca am terminat pregatirea cu Tommy Doamne ce grea a fost
ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu a vorbit despre perioada de pregătire a „roș-albaștrilor” cu Thomas Neubert, despre care spune că a fost cumplit de grea și că se bucură că a încheiat-o cu succes.

Noul fundaș central al FCSB-ului a recunoscut însă că toată pregătirea i-a prins bine și că s-a simțit minunat pe teren, la meciurile amicale, fiind pregătit de noul sezon.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului răsuflă ușurați după ultimul amical al verii

Alexandru Crețu răsuflă ușurat după ultimul meci amical al verii pentru FCSB, fiind bucuros că s-a terminat și perioada de pregătire dură cu Thomas Neubert, despre care a spus că a auzit multe lucruri, însă nu credea că pregătirile lui sunt atât de dure:

„Mă bucur că am terminat o perioadă grea. Perioadă grea cu Tommy, Doamne ce grea a fost. Mi-a fost puțin greu la început, deși eu am o condiție bună.

ADVERTISEMENT

Mi-au zis mulți că e greu, dar acum ne simțim foarte bine. Suntem pregătiți pentru noul sezon, dăm goluri, important e să nu primim goluri”.

„Joc un post nu nou pentru mine, îmi doresc să joc bine și să câștigăm fiecare meci. Îi urez multă baftă lui Nedelcu, nu am apucat să vorbesc cu el, dar are un viitor bun în față.

ADVERTISEMENT

Sper să aibă mister rezultate, pentru că rezultatele te țin ca antrenor. Cel mai important e primul meci”, a mai spus Alexandru Crețu după meciul amical cu Gloria Buzău.

„Antrenorul și-a luat în serios rolul!”

Vali Crețu a vorbit și el după confruntarea cu Gloria Buzău și a recunoscut că are mari așteptări de la noul sezon, inclusiv de la derby-urile cu Rapid:

ADVERTISEMENT

„E un nou sezon pentru noi, sperăm să începem bine și să rezolvăm meciurile din prima repriză. A doua repriză am arătat mult mai bine și așa trebuie să arătăm.

În viață trebuie să înveți și trebuie să arătăm că putem mai mult. Antrenorul și-a luat rolul în serios, ne-am pregătit foarte bine, dar să vedem cum începem”.

„Trebuie să îți respecți meseria și împreună vom face treabă bună. Eu îi spun mister, așa m-am obișnuit. Trebuie să ne ridicăm și noi pe el și el pe noi.

Nu e ușor să fii antrenor, dar spun că a fost foarte bine până acum. Pinti îl va ajuta foarte mult. Aștept derby-urile cu Dinamo i Rapid.

La Botoșani am avut întotdeauna meciuri grele, dar sperăm să facem meciuri bune și în campionat și în Europa League”, a mai spus Vali Crețu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT