Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii și antrenorii CSA Steaua, distruși în direct de Florin Talpan: „Fumează în pauza meciurilor!”. Video Exclusiv

Florin Talpan, juristul MApN și al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, a lansat un atac dur la adresa conducerii „militarilor”, dar și a unor jucători.
03.03.2023 | 09:30
Jucatorii si antrenorii CSA Steaua distrusi in direct de Florin Talpan Fumeaza in pauza meciurilor Video Exclusiv
2 ani la rând nu a avut voie CSA Steaua București să promoveze în SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a ieșit cu declarații incendiare la FANATIK SUPERLIGA, unde a pus tunurile pe toată lumea: Gigi Becali, conducerea CSA Steaua, dar și pe jucătorii „roș-albaștrilor”.

Florin Talpan s-a săturat de amatorismul conducerii CSA Steaua București: „Cei care au greșit ar trebui să răspundă”

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni în intervenția sa telefonică și a spus lucrurilor pe nume, așa cum a făcut-o de fiecare dată când i s-a oferit ocazia: „Cei care au greșit ar trebui să răspundă. Clubul Sportiv al Armatei Steaua care este acum în Liga 2, trebuia să fie în Liga 1!

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Cine oare trebuie să răspundă pentru că echipa asta n-a promovat, a cheltuit foarte mulți bani și cum să vă spun: pe mine mă doare sufletul!”, a exclamat vizibil deranjat de situația în care se aflăa echipa, fără drept de promovare.

Florin Talpan nu este de acord nici cu strategia clubului la nivel de academie și juniori, niciun jucător nefăcând trecerea către prima echipă: „Dumnevoastră știți câți antrenori sunt la ora actuală la Steaua datorită muncii mele și acestei echipe?! Vreo 25. Ei, mă uit cu mare părere de rău că Gică Hagi promovează la prima echipă jucători de 17, 18, 19 ani, joacă ăia de le dau clasă la toți jucătorii din Liga 1 și noi la academie nu avem un jucător promovat!”.

ADVERTISEMENT

Juristul Stelei a readus în discuție cazul lui Chipirliu, care a fost prins fumând în pauza unei meci, însă avertizează că nu este doar un caz singular: „Sunt jucători care fumează pe la colțuri! Păi ce jucători profesioniști sunt ăștia?! Nu vă supărați pe mine. Fumează! Într-o pauză de meci.

VEZI MAI JOS ÎNTREG DIALOGUL INCENDIAR CU FLORIN TALPAN

Cred că pe vremea dumnevoastră nu se permitea așa ceva, Robert Niță. Păi și de ce domnii respectivi fumează? Nu este cea mai importantă problemă, dar uitați că problemele mici fac problemele mari!”, a mai spus Florin Talpan extrem de supărat.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan critică dur conducerea CSA Steaua: „Nu mă pot subordona unor oameni incompetenți!”

Florin Talpan nu are milă nici cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua: „Nu sunt plătit foarte bine. Nu vreau să revin la aceste probleme, dar sper ca cei din conducerea MApN să vadă că eu îmi fac treaba acolo, că am pus foarte mult suflet, că datorită mie am adus în inime suporterilor bucuria și ar trebui să mă respecte mai mult.

Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți. Niciodată eu nu mai accept lucrul ăsta. CSA ar merge mult mai bine dacă s-ar subordona direct ministrului Apărării, așa cum s-a întâmplat până în 2002 când am venit eu la CSA Steaua. Nu prin diverși secretari de stat, alte persoane care doresc răul CSA Steaua. Înainte funcția de comandant la CSA Steaua era de general. Una e să fii general, să ai o anumită prestanță”, a mai punctat Talpan.

ADVERTISEMENT

Cadou de început de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT