Sport

Jucătorii Universității Craiova se contrazic după 0-1 cu FC Botoșani: „A contat foarte mult” / “Eu am o altă părere”

Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-1 primul meci oficial al anului cu FC Botoșani. Jucătorii olteni au fost afectați mai mult sau mai puțin de absența lui Neagoe de pe bancă.
21.01.2023 | 23:30
Jucatorii Universitatii Craiova se contrazic dupa 01 cu FC Botosani A contat foarte mult  Eu am o alta parere
Jucătorii Universității Craiova s-au contrat după înfrângerea cu FC Botoșani. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a avut parte de debutul pe care îl aștepta în primul meci oficial al anului, dar și în prima partidă cu Eugen Neagoe la cârmă. Dan Nistor și Alexandru Crețu au avut păreri împărțite la finalul meciului după absența lui „Geană” pe banca oltenilor, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Dan Nistor și-a cerut scuze după ratarea din startul partidei cu Botoșani: „Alta era soarta partidei”

Dan Nistor a fost autorul unei ocazii mari de gol pentru Universitatea Craiova în debutul partidei. Dintr-o poziție favorabilă, jucătorul a lovit greșit mingea, care s-a dus departe de poarta lui Eduard Papp. La finalul partidei, mijlocașul și-a cerut scuze și a mărturisit că altfel ar fi decurs meciul dacă izbutea să marcheze.

ADVERTISEMENT

„Nici nu știu cu ce să încep. Vreau să le cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului. Dacă marcam la acea ocazie, era alta soarta partidei, cred că am fi plecat cu 3 puncte.

Golul ni l-am dat noi, nu ei. Prima repriză foarte slabă, în a doua cred că am dominat. Păcat că nu am egalat”, a spus Dan Nistor. De asemenea, fotbalistul în vârstă de 34 de ani a mărturisit că absența lui Eugen Neagoe pe margine a cântărit enorm.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor i-a simțit lipsa pe margine lui Eugen Neagoe: „Fără antrenor pe bancă este destul de greu”

„A contat foarte mult că nu l-am avut pe bancă (n.r. – pe Eugen Neagoe), este antrenorul nostru. Fără antrenor pe bancă este destul de greu, dar asta nu scuză lipsa noastră de concentrare din prima repriză”, a mai spus Dan Nistor.

Fostul fotbalist al lui Dinamo a vorbit despre obiectivul Universității Craiova și a prefațat meciul din etapa viitoare cu Hermannstadt. „Obiectivul este clasarea în play-off, apoi vom vedea. Trebuie să strângem rândurile, în a doua repriză am jucat destul de bine.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci foarte greu (n.r. – cu Hermannstadt, în etapa următoare), cu o echipă bună, dar jucăm acasă și cred că trebuie să câștigăm cele 3 puncte”, au fost cuvintele lui Dan Nistor.

Alexandru Crețu îl contrazice pe Dan Nistor: „Eu am altă părere”

Alexandru Crețu a fost aproape să marcheze în meciul de la Botoșani, însă lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă. După fluierul de final, fotbalistul trecut o scurtă perioadă pe la FCSB nu a fost de aceeași părere cu Dan Nistor în privința lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău pentru rezultat. Plecăm cu nimic. Era foarte important să câştigăm în seara asta, dar nu iese mereu cum ne dorim.

(N.r. Lipsa antrenorului a contat?) Eu am o altă părere, nu vreau să comentez, când intrăm în teren ţine totul de noi, mai puţin de antrenor.

Îmi pare rău că n-am înscris. În meciul următor voi fi suspendat. Întâlnim o echipă bună (n.r. Hermannstadt), au foame de puncte, şi nu vom avea meci uşor”, a declarat Alexandru Crețu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt. 

ADVERTISEMENT