Sport

Jucătorii Universității Craiova, urări speciale pentru suporteri de Paște: „Vă aștept în familia alb-albastră”. Oltenii cer susținerea fanilor. Video

Oltenii le-au trimis urări speciale suporterilor din Bănie cu ocazia Paștelui și anunță că au nevoie de susținerea lor la derby-ul Universitatea Craiova - Rapid.
15.04.2023 | 15:54
Jucatorii Universitatii Craiova urari speciale pentru suporteri de Paste Va astept in familia albalbastra Oltenii cer sustinerea fanilor Video
Jucătorii Universității Craiova, urări speciale pentru suporteri de Paște: „Vă aștept în familia alb-albastră. Oltenii cer susținerea fanilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Elevii lui Eugen Neagoe se pregătesc de derby-ul cu Rapid București programat în Duminica Paștelui, de la ora 21:00. Andrei Ivan, Vladimir Screciu, Bogdan Vătăjelu, Gjoko Zajkov, Laurențiu Popescu și Eugen Neagoe au avut mesaje speciale pentru suporterii „alb-albaștrilor” pe care îi așteaptă pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Jucătorii Universității Craiova au urări speciale pentru suporterii: „Să vă aducă liniște și bucurie în suflete”. Oltenii îi așteaptă pe stadion la derby-ul cu Rapid

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid îi va lua pe olteni de lângă familii, iar jucătorii „alb-albaștrilor” îi așteaptă și pe fani pe stadionul „Ion Oblemenco”. Mai mulți jucători ai Universității Craiova au avut mesaje pentru suporteri înaintea confruntării cu giuleștenii.

ADVERTISEMENT

Golgheterul Universității Craiova îi așteaptă pe arena din Bănie în derby-ul cu Rapid București. Andrei Ivan este convins că familia „alb-albastră” va fi alături de trupa lui Eugen Neagoe și anunță că au nevoie de suporteri pentru a câștiga.

„Leilor vă aștept în familia alb-albastră în Duminica Paștelui, de la ora 21:00, să câștigăm contra Rapid”, este mesajul lui Andrei Ivan pentru suporterii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Departe de lotul „alb-albaștrilor” de la accidentarea din partida cu UTA Arad, scor 2-1, Bogdan Vătăjelu speră ca fanii Universității Craiova să fie fericiți de Paște. Acesta va rata derby-ul cu Rapid București, însă este cu sufletul alături de olteni.

„Sper ca Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă liniște și bucurie în suflete. Alături de voi vom învinge Rapid”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu, Vladimir Screciu și Gjoko Zajkov îi cheamă pe suporteri la stadion: „Ne revedem în vulcan”

Gjoko Zajkov și Laurențiu Popescu vor să aibă susținerea suporterilor Universității Craiova din tribunele arenei de Bănie. Laurențiu Popescu a devenit eroul dintre buturile formației lui Mihai Rotaru și a câștigat rapid simpatia fanilor.

„Bună ziua tuturor, vă urez un Paște fericit! Vă doresc multă sănătate și fericire. Nu uitați să veniți duminică să ne susțineție cu Rapid”, Gjoko Zajkov. / Leilor vă doresc un Paște fericit alături de cei dragi. Duminică seara ne revedem în vulcan”, au spus jucătorii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a avut un mesaj pentru suporterii Universității Craiova direct de pe terenul de antrenament. Mijlocașul oltenilor va reveni după accidentarea din derby-ul cu CFR Cluj și așteaptă cu nerbădare să se revadă cu fanii.

„Vă transmit cele mai bune gânduri cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Abia aștept să ne revedem pe stadion pentru derby-ul cu giuleștenii”, a spus Vladimir Screciu.

Eugen Neagoe vrea ca suporterii Universității Craiova să umple stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul cu Rapid București. Tehnicianul „alb-albaștrilor” își dorește să celebreze victoria într-o atmosferă incendiară pe arena din Bănie.

„Nu aș vrea să închei înainte să fac un apel către suporterii noștri. Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare, să umplem stadionul și să fie convinși că vom face tot ceea ce depinde de noi în primul rând să îi mulțumim și să le urăm «Paște fericit» tutuor și celor care nu vor ajunge la stadion.

M-aș bucura enorm să sărbătorim după joc, chiar dacă este o zi importantă. Să fie alături de noi și să sărbătorim victoria, implicit cele trei puncte câștigate”, a spus Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,70 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT