Fotbal international

Jucătorul acuzat de rasism de către Neymar trăiește un adevărat coșmar “Am primit două milioane de amenințări cu moartea”

04.10.2020 | 16:04
Jucatorul acuzat de rasism de catre Neymar traieste un adevarat cosmar Am primit doua milioane de amenintari cu moartea
ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Marseille, Alvaro Gonzales cel care a fost acuzat de rasism de către Neymar, trăiește un adevărat coșmar după acel incident.

Neymar a afirmat că Alvaro Gonzales l-a numit “maimuță” în timpul meciului disputat între PSG și Maresille din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a primit cartonaș roșu fiind eliminat de pe teren, după ce și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe Gonzales. Brazilianul și-a motivat gestul spunând că adversarul său a folosit cuvinte rasiste la adresa sa.

Alvaro Gonzales trăiește un adevărat coșmar: “Am primit două milioane de amenințări cu moartea”

Viață jucătorului a intrat pe o turnură negativă după acest incident, acesta primind amenințări cu moartea după acest incident: “Am primit peste 2 milioane de mesaje, cu tot felul de amenințări. Am primit poze cu mașina pe care o conduceam, mi se spunea că vor intra în casă peste mine și mă vor ucide sau că vor merge la magazinul tatălului meu și acesta va fi omorât.” a declarat Gonzales.

ADVERTISEMENT

“Nici nu mai puteam dormi noaptea, a fost o tevatură prea mare legată de Neymar, cred că nici el nu-și putea imagina ce efecte va avea acuzația lui. Părinții mei s-au mutat la mine de frică. Iar eu am vrut să plec de la Marseille, eram copleșit de amenințări. Un rasist nu poate trăi la Marseille, moare repede. Eram depășit de situație, nu știam cum să explic ce s-a întâmplat. Dar cei de la club au fost alături de mine.” a completat fotbalistul.

Acesta a povestit și ce s-a întâmplat la audierile comisei care a analizat acest caz: “S-au uitat la toate imaginile, au audiat pe cei 4 arbitri, din fericire, din cauza pandemiei, acum totul poate fi auzit pe teren. Niciunul nu m-a acuzat de ceva. Neymar avea o cameră specială care îl filma nonstop și nu s-a descoperit nimic, nici cei care citesc pe buze nu au găsit ceva care să mă incrimineze.”

ADVERTISEMENT

5 eliminări în PSG – Olympique Marseille

Meciul dintre cele două mari rivale a fost umbrit de 5 eliminări și un comportament în general nesportiv pe tot parcursul partidei, scorul final fiind decis de golul lui Thauvin din minutul 31.

La scurt timp după deschiderea de scor au apărut și primele incidente. În minutul 36, Alvaro Gonzalez a susținut că a fost scuipat de Angel Di Maria, în timp ce Neymar l-a acuzat pe Gonzales de rasism.

ADVERTISEMENT

În minutul 90+6, după ce PSG ratase mai multe șanse de a marca, spiritele s-au încins din nou. După o altercație generală, în care s-au schimbat lovituri arbitrul a decis să îi elimine direct pe Kurzawa și Neymar, în timp ce Paredes a fost văzut al doilea cartonaș galben. În tabăra lui OM, Amavi a fost eliminat direct în timp ce Benedetto a văzut al doilea cartonaș galben. În total au fost acordate cinci cartonașe roșii în prelungirile meciului.

ADVERTISEMENT