Sport

Jucătorul care a avut un mesaj special pentru FCSB după Hermannstadt – Dinamo 3-0: “Vreau să le mulțumesc!”

Mijlocașul sibienilor, Dragoș Iancu, a revenit pe teren după o accidentare teribilă, timp în care s-a refăcut la baza celor de la FCSB.
18.03.2024 | 07:30
Jucatorul care a avut un mesaj special pentru FCSB dupa Hermannstadt  Dinamo 30 Vreau sa le multumesc
Dragoș Iancu, pare a se ruga Divinității, la doar câteva momente după accidentarea suferită în 2023. Sursă foto: Sportpicture.eu
ADVERTISEMENT

Șase luni a durat calvarul pentru Dragoș Iancu, jucătorul celor de la Hermannstadt. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a revenit pe teren după o accidentare teribilă, suferită în toamna trecută anului 2023.

Mulțumiri către FCSB

Mijlocașul sibienilor, Dragoș Iancu, a fost introdus în minutul 85 al partidei cu Dinamo. Acesta l-a înlocuit pe Silviu Balaure. După joc, Dragoș Iancu a ținut să mulțumească celor de la FCSB, pentru că i-au permis să facă recuperarea la baza din Berceni. 

ADVERTISEMENT

Sibianul accidentat de Valenetin Țicu a făcut programul de recuperare alături de Ovdiu Kurti. Date fiind condițiile foarte bune de la baza celor de la FCSB, Iancu a putut beneficia de ajutor profesionist, după operațiile suferite.

“Vreau să le mulțumesc tuturor, echipei, staff-ului și nu în ultimul rând celor de la FCSB, care m-au tratat și s-au comportat cu mine ca și cum aș fi fost unul de-ai lor”, a declarat sibianul.

ADVERTISEMENT

Surpriza lui Măldărășanu

Iancu s-a arătat emoționat la finalul partidei de duminică seara, mai ales că nu se aștepta să intre în teren. Introducerea sa pe arena din Sibiu a fost o mișcare surpriză din partea tehnicianului, Marius Măldărășanu.

“Am simțit bucurie, după atât timp, aproape șase luni… Suporterii m-au primit cu aplauze. N-am știut că voi juca în această seară. Mister mi-a făcut o surpriză când m-a introdus în teren.

ADVERTISEMENT

Am făcut un meci foarte bun, ne-au intrat și golurile. Suntem bucuroși, avem câteva zile libere și ne întoarcem la treabă”, a declarat fotbalistul celor de la Hermannstadt, după victoria cu Dinamo.

Dragoș Iancu a fost accidentat pe 24 septembrie, 2023, într-o partidă cu Petrolul Ploiești. În minutul șase, mijlocașul sibian urca cu mingea către poarta adversă. Valentin Țicu a încercat să-l deposedeze, dar totul s-a sfârșit dramatic pentru Dragoș Iancu.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a ales cu un diagnostic teribil: fractură de peroneu și la ligamentele de la gleznă. Altfel, Dragoș Iancu a revenit într-o victorie fantastică a celor de la Hermannstadt, 3-0, împotriva celor de la Dinamo, rezultat înregistrat chiar de la pauză.

 

ADVERTISEMENT
Tags: