Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali la FCSB – CFR: „Hai să-i spunem Roberto Carlos”

Gigi Becali, încântat de unul din fundașii săi după FCSB - CFR 1-0. Patronul roș-albaștrilor îl compară cu celebrul brazilian Roberto Carlos.
07.08.2023 | 12:50
Jucatorul care la impresionat pe Gigi Becali la FCSB  CFR Hai sai spunem Roberto Carlos
Jucatorul care L-A INCANTAT pe Gigi Becali Ce PORECLA i-a pus patronul FCSB - CFR Cluj 1-0. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB s-a dovedit a fi de netrecut în duelul cu CFR, câștigat cu 1-0. Clujenii nu au reușit să-l învingă pe Târnovanu grație unei linii de fund ermetică. Gigi Becali a avut un preferat la finalul partidei în care roș-albaștrii au marcat debutul pe arena din Ghencea.

Gigi Becali l-a remarcat pe noul Roberto Carlos

“Cel mai mult, ieri, mi-a plăcut cel mai mult Pantea. Pantea mi-a plăcut și chiar și Radunovici. Eu știam că e valoros, dar în ultimul timp era cam indolent, cam delăsător. Aseară a fost foarte serios, dar Pantea m-a încântat”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rămas plăcut surpins după FCSB – CFR 1-0. La debutul în Ghencea, echipa sa a reușit o victorie frumoasă în fața rivalilor de la CFR Cluj. După 1-0, FCSB are 4 victorii din 4 partide și este lider detașat al Ligii 1. Apărarea a făcut diferența.

“Putem să comparăm. Să-i dăm nume, să-i dăm Roberto Carlos. Să-ți spun ceva. E puternic Pantea, are picioare groase, ca Roberto Carlos. Are personalitate, asta pentru că are încredere în picioarele lui”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru FANTIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pantea, noua perlă din lotul FCSB-ului

Alexandru Pantea, în vârstă de 19 ani, este produs al Academiei FCSB. Fundașul dreapta are 28 de partide pentru roș-albaștrii în Liga 1 și a reușit să își câștige locul de titular în fața veteranului Valentin Crețu. Crețu are 34 de ani și este la final de carieră.

Evoluțiile bune ale lui Alexandru Pantea i-au dat și o nouă titulatură în vestiarul FCSB-ului. Patronul Gigi Becali l-a comparat pe fundașul lateral cu celebrul Roberto Carlos, fost fundaș de bandă la Real Madrid, un brazilian celebru pentru forța din picioare.

ADVERTISEMENT

Roberto Carlos a jucat pentru madrileni între 1996 și 2007, unde a strâns 370 de partide și a marcat 47 de goluri. Fundașul lateral este considerat o legendă a braziliei și a strâns 125 de selecții pentru națională. Inter Milano și Fenerbahce sunt alte două formații celebre unde Roberto Carlos a scris istorie.

Pentru Pantea, urmează o dublă de foc în care va trebui să se ridice la nivelul așteptărilor. FCSB se pregătește de duelul european cu Nordsjælland, o nucă tare la nivelul fotbalului danez. Formația antrenată de Thorup are 3 victorii din 3 partide în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de sport numărul 1 în România, FANATIK SUPERLIGA, se vede LIVE numai pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI se poate vedea în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Becali încântat de Pantea

 

 

ADVERTISEMENT