Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la FCSB pe care Stoichiță l-a lăudat după 2-1 cu Sepsi. „I-am zis și lui Meme. Foarte bun!”

Unul dintre jucătorii de la FCSB l-a dat pe spate pe Mihai Stoichiță. Directorul FRF l-a lăudat și la Meme Stoica după 2-1 cu Sepsi OSK.
22.03.2024 | 16:34
Jucatorul de la FCSB pe care Stoichita la laudat dupa 21 cu Sepsi Iam zis si lui Meme Foarte bun
Jucătorul de la FCSB pe care Stoichiță l-a lăudat după 2-1 cu Sepsi. „I-am zis și lui Meme. Foarte bun!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță l-a lăudat pe Mihai Lixandru după FCSB – Sepsi OSK, scor 2-1, iar oficialul FRF a vorbit și cu Meme Stoica despre titularul „roș-albaștrilor”. Mijlocașul a început în primul „11” lângă Adrian Șut și Darius Olaru, însă în repriza secundă i-a luat locul lui Dawa în defensivă.

Mihai Lixandru, lăudat de Mihai Stoichiță după FCSB – Sepsi 2-1. „I-am zis și lui Meme. Foarte bun!”

Mihai Lixandru și-a câștigat un loc în primul „11” de la FCSB și este un star în devenire al „roș-albaștrilor”. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani joacă atât la mijlocul terenului, dar și în defensivă, așa cum s-a întâmplat cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la FRF l-a văzut din tribune la treabă pe Mihai Lixandru, iar mijlocașul de la FCSB l-a impresionat pe Mihai Stoichiță. Acesta a analizat prestația titularului la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, live pe FANATIK.RO.

„Îmi place Lixandru de la FCSB, care se maturizează pe zi ce trece. I-am zis lui Meme după meci: «Felicitări pentru cum îl educați». Ce mi-a plăcut, în momentul când a fost retras fundaș central din mijlocaș la închidere orice minge venea juca întotdeauna cu pasă înainte.

ADVERTISEMENT

Să scoată o linie a adversarului din joc și îi reușea. Se vede că omul știe și poate. Când mă uit la FCSB și îi văd pe Dawa și Ngezana, deși sunt puternici, agresivi mi se par nesiguri la orice fază de apărare. Se vede o diferență între fundașul titular Dawa și Lixandru din punct de vedere al gândirii jocului, al stării de liniște.

Nu se precipită. Trebuie să subliniez ce am văzut. În prima repriză au fost alții? Tot Sepsi a fost. FCSB a jucat rău din cauza acestor doi fundași centrali, dacă joci cu construcție de la portar trebuie să știi să o faci. Lixandru a știu să o facă. Mă bucur tare mult că sunt foarte mulți români în teren”, a spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Semnal de alarmă la FCSB: „Nu prea joacă”

Adrian Ilie a tras un semnal de alarmă pentru Elias Charalambous după FCSB – Sepsi OSK la FANATIK SUPERLIGA. Specialistul este de părere că jocul „roș-albaștrilor” se bazează mai mult pe tehnica individuală a lui Florinel Coman și Darius Olaru.

„După meciul cu Rapid, sau chiar înaintea lui, eu am dat un semnal de alarmă că ei nu prea joacă. Ca sistem de joc, ca și creație… Ei câștigă meciurile pe calitatea individuală a lui Olaru, a lui Coman, care au jucat bine și ieri, a lui Băluță, care are o execuție formidabilă… Dar ca joc suferă.

ADVERTISEMENT

Adună puncte, ceea ce este important pentru ca FCSB să câștige titlul, dar și dacă-l câștigă, cu jocul ăsta o să dea de niște echipe prin Europa League sau Conference împotriva cărora nu cred că o să ajungem la poartă. Eu așa cred. Cu acest lot…

Nu știu, mă gândeam aseară, să joace cu o echipă din Turcia, locul 3, Trabzonspor… Sau Beșiktaș, contra FCSB… Ne dau 3 și 3, ca și cum nu ne prezentăm la meci. Dar important pentru ei este că își câștigă meciurile, au încredere jucătorii, mă bucur pentru Coman și Olaru, Lixandru care a făcut un meci bun… Per total, prima repriză au jucat ceva”, a spus Ilie.

Rapid player

ADVERTISEMENT