Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la Mititelu care-i place lui Becali. „E fotbalist! Dar vreau unul ca el înmulțit cu doi”

Gigi Becali a declarat înainte de FCSB - FC U Craiova că îi place Aurelian Chiţu, dar vrea să transfere la FCSB un atacant şi mai valoros decât vârful lui Mititelu.
12.11.2023 | 20:17
Jucatorul de la Mititelu carei place lui Becali E fotbalist Dar vreau unul ca el inmultit cu doi
Jucătorul de la Mititelu care-i place lui Becali. „E fotbalist! Dar vreau unul ca el înmulțit cu doi”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-2 derby-ul cu Rapid şi este sub presiune înaintea primului meci din returul sezonului regulat, cu FC U Craiova. În tur, echipa lui Charalambous şi Pintilii s-a impus fără emoţii, scor 3-1.

Jucătorul de la Mititelu care-i place lui Becali: “Chiţu e fotbalist”

Gigi Becali l-a lăudat la FANATIK SUPERLIGA pe Aurelian Chiţu, omul de gol al oltenilor lui Mititelu, dar a declarat că el caută un atacant şi mai bun pentru a-l transfera la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Chiţu este fotbalist. El nici nu e atât de bun acum cât era la Gică (n.r. Hagi). Eu nu vreau atacant ca Aurelian Chiţu, eu vreau atacant ca el, înmulţit cu doi. El are 1,60, eu vreau unul de 3 metri 20. 

Vreau să fie dublu ca şi Chiţu. Nu l-am ochit, nu găsesc atacant. Nu vedeţi că nu găsesc?” , a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Dumnezeu a făcut dreptate. Cine și-a dorit mai mult victoria a câștigat”

Gigi Becali şi-a criticat atacanţii după FCSB – Rapid 1-2. Patronul roş-albaştrilor a spus că Rotariu este o cauză pierdută, iar la Compagno era capăt de linie:

“Atâta timp cât ești pe primul loc nu ai nicio problemă, când nu o să mai fii o să fie o problemă mai mare. Ei măsurile pe care trebuie să le iei și gata. Rapid nu a fost echipa mai bună. A fost echipa mai doritoare de victorie. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine și-a dorit mai mult victoria a câștigat.

ADVERTISEMENT

Dacă o iau așa și mă uit la meci, până la gol nu am avut nicio problemă. Meciul controlat total de noi. Până când Ovidiu Popescu i-a dat pasa aia de la 40 de metri lui Borja Valle. Eu nu am văzut așa pasă în viața mea. Și ăla (n.r. – Papeau) după driblează 4-5 inși, gol. Apoi, iar un cadou, din corner, gol. Altceva, nu. Dar s-a văzut dorința lor de câștig mai mare decât a noastră.

“Compagno, care când ajungea mingea la el era cap de linie”

Am făcut eu două greșeli și am titularizat doi oameni. Ovidiu Popescu, care o data e foarte mult, altădată e praf. Aseară a fost praf. I-am spus lui MM să îi zică să nu se creadă mare fotbalist. El e fotbalist când primește mingea și o pasează. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui.

ADVERTISEMENT

Compagno, care când ajungea mingea la el era cap de linie și Ovidiu Popescu, care a fost praf la mijloc. Astea două au fost greșelile pe care le-am făcut”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea realizată de HORIA IVANOVICI, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:00.

Gigi Becali îl laudă pe Aurelian Chiţu

ADVERTISEMENT