Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la Petrolul pe care Gigi Becali l-a blocat să joace cu FCSB. „În vară îl luăm”

Gigi Becali a blocat un jucător de la Petrolul să evolueze în FCSB - Petrolul 1-0 și a anunțat că de la vară va fi fotbalistul roș-albaștrilor
07.03.2024 | 10:29
Jucatorul de la Petrolul pe care Gigi Becali la blocat sa joace cu FCSB In vara il luam
Jucătorul de la Petrolul pe care Gigi Becali l-a blocat să joace cu FCSB. „În vară îl luăm”. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a blocat un jucător de la Petrolul să evolueze în meciul pe care FCSB l-a câștigat cu 1-0. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că, de la vară, fotbalistul va reveni la echipa sa.

Gigi Becali a blocat un jucător de la Petrolul să joace în meciul cu FCSB

Alexandru Musi (19 ani), probabil cel mai bun jucător al Petrolului în acest sezon, nu a evoluat în partida pierdută de „găzari”, scor 0-1, cu FCSB. Playmakerul este împrumutat de la liderul SuperLigii pe „Ilie Oană” până la vară.

ADVERTISEMENT

„N-a avut voie să joace. Am avut contract că n-are voie să joace. Cum să joace? (n.r. – Cât plăteau să îl bage?) Mi se pare că n-au mai pus nimic în contract. Am vorbit cu Marian Copilu și a zis ‘Băi, nea Gigi, avem onoare’. ‘Bine, mă’.

(n.r. – Răchită zicea că știe că era 50.000 de euro dacă juca) Nu mai știu dacă a pus. Mi se pare că n-a mai pus. Dacă mi-a zis omul? Orice ar fi, dar suntem oameni, mai mințim, mai facem, dar când ai un cuvânt d-ăsta, n-ai cum. Dar nu juca băiatul.

ADVERTISEMENT

Ei îl puneau să joace și băiatul spunea ‘Nu joc, mă’”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Musi, comparat cu Băluță

Alexandru Musi face cel mai bun sezon al său pe prima scenă fotbalistică din România. Mijlocașul ofensiv, care este un produs 100% al Academiei FCSB, a marcat cinci goluri și a oferit trei assist-uri în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

„Din vară îl luăm, normal că îl luăm. (n.r. – Cum vi se pare Musi?) E tehnic, îmi place de el. Dar n-are tupeul ăla la finalizare. Driblează, e bun, dar dacă nu ai explozie la finalizare, dacă nu dai goluri…

De Băluță nu poți să spui, că e anti-gol, dar e argintul viu. Îți face faze de gol, destabilizează echipe, chiar dacă nu dă gol.

ADVERTISEMENT

Musi nu destabilizează echipe. De luat îl luăm pe Musi. Ce rost are să îl lăsăm acolo? E jucătorul nostru”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, DIALOG FURIBUND IN DIRECT la Fanatik SuperLiga dupa FCSB - Petrolul 1-0

ADVERTISEMENT
Tags: