Sport

Jucătorul Universității Craiova pus la zid de Cârțu, surprins de nivelul ridicat din SuperLiga

Jucătorul Universității Craiova, distrus de Sorin Cârțu, a rămas surprins de nivelul ridicat din SuperLiga. Ce a declarat fotbalistul în presa din țara natală.
06.09.2023 | 15:14
Jucatorul Universitatii Craiova pus la zid de Cartu surprins de nivelul ridicat din SuperLiga
Jasmin Kurtic a rămas surprins de nivelul de joc din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a transferat în această vară pe Jasmin Kurtic, fotbalist cu aproape 300 de meciuri în Serie A, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Într-un interviu pentru presa din Slovenia, mijlocașul a vorbit atât despre fotbalul românesc, cât și despre accidentarea la genunchi.

Jucătorul Universității Craiova, surprins de nivelul ridicat din SuperLiga: „Cluburi bine organizate”

Jasmin Kurtic a adunat trei apariții pentru Universitatea Craiova în acest sezon și a reușit să își facă o părere despre fotbalul românesc. Mijlocașul sosit în această vară în Bănie, după despărțirea de PAOK Salonic, a rămas surprins de nivelul fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

„Când a fost vorba să-mi caut un club, cel mai important lucru luat în calcul de mine a fost să revin cât mai repede posibil pe teren.

În acest moment, sunt plăcut surprins de nivelul din România, care are un campionat puternic, în care se regăsesc cluburi bine organizate”, a declarat Jasmin Kurtic, potrivit Radio Odeon.

ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic, despre accidentarea care-i dă bătăi de cap: „Am ajuns la un consens cu antrenorul”

Jasmin Kurtic s-a confruntat cu o accidentare teribilă la genunchi și a fost nevoit să stea o lungă perioadă de timp în afara terenului. Mijlocașul de 34 de ani a fost convocat la naționala Sloveniei pentru partidele cu Irlanda de Nord și San Marino.

Mijlocașul cu 289 de apariții în Serie A a mărturisit că accidentarea încă se resimte în jocul său. „Când am sosit în România, am ajuns la un consens cu antrenorul în ceea ce privește ritmul în care trebuie să mă pregătesc, pentru a primi din ce în ce mai multe minute în fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Efectele accidentării încă se resimt, dar am revenit pe teren, ceea ce mă bucură. Acum trebuie doar să muncesc din greu”, a mai spus Jasmin Kurtic.

Jasmin Kurtic, pus la zid de Sorin Cârțu: „O dezamăgire totală”

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, l-a pus la zid la FANATIK SUPERLIGA pe Jasmin Kurtic, care a fost integralist în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a 8-a a SuperLigii. În derby-ul cu Farul (0-2), Kurtic a fost înlocuit după 45 de minute.

ADVERTISEMENT

„Băiatul ăsta de trei etape am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape.

El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celidibache, să dirijeze. El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul.

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri. Nu spune nimic.

Când intri în teren joacă numărul sau poziția pe care te-a pus antrenorul, nu numele tău. Trebuie tras un semnal de alarmă în ce privește băiatul ăsta, că ăsta e doar la număr. Noi jucăm mereu minus 1”, a spus Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi 

ADVERTISEMENT
Tags: