Life

Juratul Chefi la Cuțite de care Iuliana Pepene ”ar fi interesată”: ”Mai ales…”

Iuliana Pepene a făcut o dezvăluire neașteptată. Care este juratul Chefi la Cuțite de care prezentatoarea tv ar fi interesată?
27.09.2023 | 12:06
Juratul Chefi la Cutite de care Iuliana Pepene ar fi interesata Mai ales
Juratul Chefi la Cuțite de care Iuliana Pepene ”ar fi interesată”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite este un show culinar adorat de numeroși telespectatori. Fiecare ediție în parte aduce noi surprize. De această dată însă, o replică neașteptată a reușit să îi surprindă pe mulți.

Juratul Chefi la Cuțite de care Iuliana Pepene ar fi interesată

În ediția de marți de la Chefi la Cuțite, mai mulți invitați au venit la degustare. Iar printre ei s-a numărat și Iuliana Pepene, care a făcută o dezvăluire complet neașteptată.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în ediția de marți, 26 septembrie, de la Chefi la Cuțite? A avut loc prima confruntare din sezonul 12 al emisiunii. Astfel toate farfuriile celor trei echipe au fost degustate de mai mulți invitați.

Iar fiecare echipă a încercat să dea ce are mai bun. Spre exemplu, Florin Dumitrescu a folosit și o amuletă. Acesta a reușit să îi pună sub semnul tăcerii pe concurenți, iar de aici lucrurile au devenit cu mult mai complicate.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu au putut să comunice sau să îi ajute pe concurenți. Tot ce au putut să facă a fost să facă o serie de gesturi sau semne care să dea de înțeles ceva.

Ce a spus vedeta despre Cătălin Scărlătescu

La final, invitații au degustat farfuriile pregătite de concurenți. Iar în timpul degustării, Iuliana Pepene a făcut o dezvăluire neașteptată. Mai exact, acesta a făcut o remarcă la adresa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv a fost rugată de reporter să spună care este juratul de la Chefi la Cuțite pe care îl simpatizează cel mai mult. Iar răspunsul ei a fost unul complet neașteptat.

„Îmi plac toți chefii, dar mai ales cei neînsurați”, a spus Iuliana Pepene. Iar având în vedere că Sorin Bontea e căsătorit, iar la fel și Florin Dumitrescu, ”burlacul” rămâne doar chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, deși nu este căsătorit, acesta este într-o relație cu Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Menționăm că la Chefi la Cuțite a avut loc și prima eliminare din acest sezon. Ioan Frățilă este cel care a plecat acasă. Se pare că preparatul său a obținut cele mai puține puncte, astfel că acesta a fost eliminat din competiție.

ADVERTISEMENT