Sport

Jurgen Klopp, discurs emoționant înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola în Premier League: “Pentru mine e cel mai bun”

Înainte de meciul dintre Liverpool - Manchester City din Premier League, Jurgen Klopp a vorbit la superlativ despre Pep Guardiola și echipa sa.
10.03.2024 | 10:50
Jurgen Klopp discurs emotionant inainte de ultimul duel cu Pep Guardiola in Premier League Pentru mine e cel mai bun
Jurgen Klopp, declarație despre Pep Guardiola înainte de Liverpool - Manchester City. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Liverpool – Manchester City se duelează în etapa 28 din Premier League. Va fi ultimul meci dintre Jurgen Klopp și Pep Guardiola în campionatul englez.

Jurgen Klopp înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola din Premier League. “Pentru mine e cel mai bun”

Jurgen Klopp nu va avea un meci ușor cu formația lui Pep Guardiola. Liverpool are mulți titulari accidentați și se va baza din nou pe adolescenții cu care a câștigat și primul trofeu din acest an, Carabao Cup.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului Liverpool – Manchester City, germanul i-a lăudat pe “cetățeni”. În mod special, Klopp a menționat că formația de pe Etihad are cel mai bun antrenor, cel mai bun număr 9 și alături de Gerrard, cel mai bun mijlocaș.

“Nu știu 100% dacă eu și Guardiola ne plăcem. Știu doar că există respect între noi. Au existat discuții, ne-am și sunat. Am trecut printr-o perioadă dificilă într-o chestiune personală și am discutat atunci cu el.

ADVERTISEMENT

Cât timp suntem la cârma a două formații rivale, de ce ar trebui să avem o relație de prietenie? Peste ani, când ne vom întâlni și vom privi în urmă, vor fi multe lucruri pe care le-am putea împărtăși și probabil că asta se va întâmpla.

Guardiola e cel mai bun antrenor pe care l-am văzut în viaţa mea. Și nu am vreo îndoială când spun asta. Fac aceeaşi treabă şi sunt destul de bun, aşa că ştiu să recunosc excelenţa… Întrebaţi-mă, vă răspund. Pentru mine este cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Nu au doar cel mai bun antrenor din lume, ci și cel mai bun număr ‘9’. Și îl mai au pe De Bruyne, care e acolo, lângă Gerrard, când vorbim despre cei mai buni mijlocași din istoria Premier League”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă.

Pep Guardiola, reacție după înțepătura lui Trent Alexander-Arnold

“Este greu. Jucăm împotriva unei mașinării construită să câștige – este cel mai simplu mod în care poate fi descrisă City și organizarea lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au câștigat mai multe trofee decât noi în ultima perioadă, ale noastre înseamnă mai mult pentru noi și pentru fanii, din cauza situației celor două cluburi, din punct de vedere financiar.

Cum au fost construite cele două echipe, cred că înseamnă mai mult pentru suporterii noștri”, a spus Trent Alexander-Arnold înainte de meciul cu Manchester City, pentru FourFourTwo.

În urma declarației fundașului englez, Pep Guardiola a oferit un răspuns sec, dar neașteptat la conferința de presă: “Îi urez recuperare rapidă și să revină cât mai repede posibil”.

ADVERTISEMENT