Premier League

Jurgen Klopp, scrisoare deschisă pentru fanii lui Liverpool: ”Vă rog sărbătoriţi, dar într-un mod sigur şi în privat”

29.06.2020 | 15:13
Jurgen Klopp scrisoare deschisa pentru fanii lui Liverpool Va rog sarbatoriti dar intrun mod sigur si in privat
ADVERTISEMENT

Managerul Jurgen Klopp a transmis o scrisoare deschisă pentru fanii echipei Liverpool, după câștigarea titlului în Premier League după o pauză de 30 de ani.

Mii de fani ai ”cormoranilor” nu au mai ținut cont de nicio regulă de distanțare socială și s-au adunat la stadionul ”Anfield” pentru a sărbători cucerirea titlului cu numărul 19.

ADVERTISEMENT

Autoritățile orașului Liverpool au anunțat că echipa lui Jurgen Klopp va beneficia de o paradă pentru a sărbători titlul, dar nu îanainte ca situația medicală să fie sub control.

Fanii lui Liverpool au primit o scrisoare de la Jurgen Klopp

Acum, Jurgen Klopp i-a surprins plăcut pe fanii lui Liverpool printr-o scrisoare deschisă transmisă publicației Liverpool Echo și în care le cere suporterilor să sărbătorească în limitele permise de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Sunt o fiinţă umană şi pasiunea ta este şi pasiunea mea, dar acum cel mai important este să nu avem acest tip de adunări publice. Le datorăm asta celor mai vulnerabili din comunitatea noastră, lucrătorilor din sănătate care au dat atât de mult şi pe care i-am aplaudat, cât şi poliţiei şi autorităţilor locale”, a scris germanul.

”Vă rog, sărbătoriţi, dar sărbătoriţi într-un mod sigur şi în medii private, ca să nu riscăm să răspândim această boală îngrozitoare în comunitatea noastră!”, a continuat Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

”Dacă lucrurile ar fi altfel, nu mi-ar plăcea nimic altceva decât să sărbătorim împreună, să avem o paradă care să fie chiar mai mare decât cea după ce am câştigat Liga Campionilor anul trecut, astfel încât să putem împărtăşi cu toţii acest moment special, dar pur şi simplu nu este posibil”, a mai notat neamțul.

”Cu toţii am făcut atât de mult pentru a lupta împotriva Covid-19 şi acest efort nu poate fi risipit. Când va fi timpul potrivit, vom sărbători. Dar deocamdată, vă rugăm să rămâneţi cât mai mult acasă”, a încheiat Klopp scrisoarea.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a adus titlul la Liverpool după o pauză de 30 de ani şi a intrat în istoria “cormoranilor”. Puţini sunt cei care ştiu că neamţul a “furat” meserie de la un antrenor care a fost foarte aproape să ajungă în fotbalul românesc. FANATIK îţi prezintă povestea lui Wolfgang Frank, omul care i-a influenţat cariera lui “Kloppo”.

ADVERTISEMENT
Tags: