Sport

Jurnaliști francezi prezenți la derby-uri din SuperLiga. Ce spun despre conflictul FCSB – CSA Steaua: „E foarte ciudat”

Mai mulți jurnaliști francezi au fost prezenți la meciurile Rapid - CFR Cluj și FCSB - Universitatea Craiova. Ce spun despre fotbalul românesc și conflictul cu CSA Steaua.
09.04.2024 | 18:30
Jurnalisti francezi prezenti la derbyuri din SuperLiga Ce spun despre conflictul FCSB  CSA Steaua E foarte ciudat
Ziariștii din Franța merg peste tot prin Europa de Est, inclusiv în România pentru a urmări meciuri de fotbal. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova cu patru jurnaliști din Franța de la site-ul Footballski.fr. Ziariștii sunt extrem de interesați de fotbalul românesc și au fost prezenți și la partide din Liga 3 și Liga 2.

Jurnaliști francezi prezenți la derby-urile Rapid – CFR Cluj și FCSB – Universitatea Craiova: „Mergem peste tot în Europa de Est”

Reporterii FANATIK au stat de vorbă înainte de meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova cu patru jurnaliști veniți special din Franța pentru a urmări mai multe meciuri din România: „Mergem peste tot în Europa de Est. Suntem foarte interesați și scriem doar despre fotbalul din Balcani”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Footballski.com consideră că SuperLiga are potențial mare: „Am fost și la Rapid care CFR Cluj. Fotbalul românesc are resurse. Mi s-a părut un meci bun”.

Inevitabil discuția a ajuns la Steaua București, un caz dezbătut și în presa franceză: „E destul de ciudat că aici atât de multe probleme cu cluburile. E foarte ciudat pentru noi să înțelegem acest conflict dintre FCSB și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Nici la Dinamo nu înțelegem exact ce se întâmplă. Sunt 3 de Dinamo, incredibil. Ce ne poți spune despre CS Dinamo, echipa din Liga a treia? Am fost la un meci dar ni s-a părut foarte slab”, a mai spus unul dintre jurnaliști.

Detaliile surprinzătoare continuă: „Am ținut să mergem și la un meci din Liga 2. Am fost la Clinceni la Metaloglobus – Alexandria. Vrem să știm cât mai multe despre fotbalul românesc”.

ADVERTISEMENT

Ziariștii promit că se vor întoarce în România: „Ne întoarcem în Franța după meci dar o să mai venim la meciuri. Am fost în Grecia, Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Albania, peste tot”.

Jurnaliști francezi, prezenți la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova
Ziariștii din Franța merg peste tot prin Europa de Est, inclusiv în România pentru a urmări meciuri de fotbal. Sursa foto: Fanatik

Numele lui Ladislau Boloni, singurul român din Ligue 1, apare inevitabil în discuție

Jurnaliștii francezi și-au adus aminte și de Ladislau Boloni și sunt convinși că antrenorul român nu va fi demis de la Metz: „Are o clauză în contract și trebuie să primească o sumă de bani dacă este dat afară.

ADVERTISEMENT

Nu cred că va pleca până la finalul sezonului. Au o serie de meciuri fără victorie, însă cred că Metz se poate salva. Sunt alte echipe mai puțin valoroase”. 

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj - FCSB