Sport

Justin Ștefan, făcut praf în platourile TV: „Doamne ferește să-l ai avocat! Iei 15 ani dacă mănânci semințe”. Ce spune Valeriu Iftime despre un posibil baraj cu Rapid

Justin Ștefan a fost făcut praf în platourile TV, după finalul inedit al play-out-ului, în care Sepsi și FC Botoșani ocupă locurile de baraj pentru cupele europene.
16.05.2022 | 23:40
Justin Stefan facut praf in platourile TV Doamne fereste sal ai avocat Iei 15 ani daca mananci seminte Ce spune Valeriu Iftime despre un posibil baraj cu Rapid
Justin Ștefan, făcut praf în platourile TV. Sursă foto: lpf.ro
ADVERTISEMENT

După înfrângerea Rapidului cu CS Mioveni, scor 2-3, giuleștenii nu ocupă un loc de baraj pentru cupele europene, însă incertitudinea participării este mare. Concret, Sepsi și Botoșani au terminat pe locurile de baraj, însă covăsnenii sunt calificați și în finala Cupei României, acolo unde au șansa să câștige duelul cu FC Voluntari.

Justin Ștefan, făcut praf în platourile TV

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Justin Ștefan, secretarul general al LPF, după problema care s-a iscat în momentul în care Sepsi, echipă calificată și în finala Cupei României, a prins un loc de baraj pentru cupele europene:

ADVERTISEMENT

I-a găsit problema în afara fotbalului! Justin Ștefan e un băiat care vorbește foarte bine, Doamne ferește să îl ai avocat, că iei 15 ani dacă mănânci semințe.

Cert este că în acest trio care a evoluat la aceeași oră, sunt diferențe mari, nu mă așteptam ca FC U Craiova să piardă în halul ăsta cu Sepsi, e un praz degerat, între degerat și lăsat la fiert”.

ADVERTISEMENT

„Noi vorbim până mâine dimineață, totul e așezat ilogic, e complicat la infinit și i-a dus acolo unde sunt ei, adică la nepricepere. Care a fost răspunsul? Că vom primi un răspuns mâine dimineață”, a mai spus Cornel Dinu, la TV OrangeSport.

Valeriu Iftime crede că va juca barajul cu Rapid

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este sigur că echipa sa va juca un baraj pe teren propriu cu Rapid, în cazul în care Sepsi va câștiga finala Cupei României:

ADVERTISEMENT

„Din câte știu eu, cred că dacă Sepsi câștigă Cupa, vom juca barajul cu Rapid, acasă la noi. Nu știu dacă e complicat, e o situație inedită, e o chestiune care nu ar trebui să dea bătaie de cap. Dar, așa cum jucăm noi în România, nu știu dacă avem regulament care să fie bine pentru orice situație.

Asta e, până la urmă, am văzut o echipă extraordinară la Mioveni, o echipă de tot râsul la Craiova. Asta e, să dea Dumnezeu să avem un meci frumos la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se complică dacă Sepsi ia Cupa, eu vreau să o câștige, ca noi să jucăm la noi cu Rapid, că e greu pe terenul lui Sepsi. Prefer oricând un meci cu Sepsi și Rapid acasă la noi, pentru bucuria spectatorilor”.

Păreri împărțite în privința accesului la baraj al Rapidului

În cazul în care Sepsi va câștiga Cupa României, nu va mai juca barajul cu FC Botoșani pentru cupele europene, iar părerile au devenit împărțite în privința participării Rapidului la baraj.

„Nu mă așteptam să piardă Rapidul meciul cu Mioveni. Chiar și așa, nu cred că ei nu vor juca barajul”, a spus Basarab Panduru.

„Să nu participe Rapidul, pentru că nu a reușit să-și câștige meciurile, pentru că după o să fie o problemă de calendar, asta e părerea mea”, este de părere Bogdan Stelea.

„Ca să te califici la baraj, trebuie să ocupi primele două poziții, nu mai se poate să participi și ocupând al treilea loc. Eu cred că ăsta e raționamentul, dar văd că nu e nimic oficial.

Noi încercăm să analizăm, știrea a apărut acum câteva minute, ori rămâne Sepsi cu Botoșani, dacă Sepsi nu ia Cupa României, ori rămâne Botoșani cu Craiova”, a spus și Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT