Sport

Juventus – Napoli 1-0 în etapa a 15-a din Serie A. “Bătrâna Doamnă” se impune prin golul lui Gatti

Vezi aici în format LIVE STREAM Juventus - Napoli. Meciul se joacă vineri, 8 decembrie, de la ora 21:45, în uvertura rundei a 16-a din Serie A.
08.12.2023 | 23:18
Juventus  Napoli 10 in etapa a 15a din Serie A Batrana Doamna se impune prin golul lui Gatti
Juventus - Napoli 1-0 în etapa a 15-a din Serie A. "Bătrâna Doamnă" se impune prin golul lui Gatti
ADVERTISEMENT
08-12-2023
19:09

Juventus - Napoli 1-0 (Gatti 51)

Vezi video cele mai importante faze aici!

Min. 90+5: Final de meci! Un duel echilibrat între cele două formații italiene. Însă, Juventus reușește să se impună prin execuția lui Gatti.

Min. 51: GOOOL Juventus!!! Gatti deschide scorul pentru “Bătrâna Doamnă” după ce Gatti trimite balonul cu capul în poarta lui Napoli. 

Min. 48: Ocazie mare pentru Juventus. Vlahovici șutează și trimite mingea în bară.

Min. 28: Ratare incredibilă. Kvaratskhelia rămâne singur cu portarul și trimite mingea peste poartă.

Min.12: Ocazie pentru Napoli. Giovanni Di Lorenzo trimite cu capul mingea spre poarta lui Szczesny. Însă, polonezul a reușit o paradă excelentă și respinge balonul.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic. Rezerve: Alex Sandro, Huijsen, Illing Junior, Kean, Milik, Miretti, Nicolussi Caviglia, Nonge Boende, Perin, Pinsoglio, Rugani, Yildiz. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Napoli: Meret – Natan, Juan Jesus, Rrahmani, Di Lorenzo – Zielinski, Lobotka, Anguissa – Kvaratskhelia, Osimhen, Politano. Rezerve: Cajuste, Contini, Demme, Elmas, Gaetano, Gollini, Lindstrom, Ostigard, Raspadori, Simeone, Zanoli, Zerbin. Antrenor: Walter Mazzarri.

Meciul Juventus – Napoli are loc vineri, 8 decembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 15-a din Serie A, aceasta fiind uvertura rundei, una de top, pentru că vorbim despre partida cap de afiș, după ea situându-se derbyul Lombardiei, Atalanta – AC Milan, în ordinea importanței.

Unde se joacă meciul Juventus – Napoli

Confruntarea Juventus – Napoli se desfășoară vineri, 8 decembrie, de laora 21:45, pe stadionul echipei torineze, în etapa a 15-a din Serie A. Juve, 33 de puncte, două în urma liderului Inter, dar sigur o candidată la titlu, primește vizita unei campioane aflată în clară derivă, cu numai 24 de puncte, pe locul 5.

ADVERTISEMENT

Se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind de mult vândute, iar obiectivul bianconerilor este făr doar și poate victoria, pentru ca Juventus să rămână în plasa liderului Inter. Evident, Napoli ar vrea și ea victoria, pentru a stopa o perioadă mai puțin fastă în care nici măcar înlocuirea pe bancă a lui Rudi Garcia cu Walter Mazzari nu pare a da roade.

Cine transmite la TV partida Juventus – Napoli

Partida Juventus – Napoli se joacă vineri, 8 decembrie, de la ora 21:45, pe stadionul care poartă numele echipei fanion a Piemontului, în etapa a 15-a din Serie A și va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Însă marele spectacol fotbalistic de pe stadionul din Torino ar putea fi stricat destul de mult de o vreme total nefavorabilă, cu temperaturi foarte joase la amiază, maxim un grad și probabil vreo două-trei grade sub zero la ora meciului, cu șanse mari ca și zăpada să își facă apariția. Jocul a fost încredințat unui veteran al arbitrajului italian, Daniele Orsato.

Ce absențe sunt în întâlnirea Juventus – Napoli

Ambii antrenori, Massimiliano Allegri respectiv Walter Mazzari, au câte patru absențe pentru acest meci. La Juventus avem doi jucători suspendați pe termen lung și doi accidentați. În prima categorie intră Nicola Faggioli, pentru implicare în pariuri sportive și Paul Pogba, dopaj. În a doua sunt accidentații De Sciglio și Weah.

ADVERTISEMENT

La Napoli nu există decât jucători cu probleme medicale, respectiv accidentări. Sunt Mario Rui și Oliveira iar la capitolul jucători care s-ar putea recupera îi avem Giuseppe  Di Lorenzo, fundașul naționalei Italiei și pe Zanoli. Oricum, este posibil ca și vremea să nu lase desfășurarea unui spectacol ca de obicei.

Cote la pariuri la jocul Juventus – Napoli

Forma foarte slabă a campioanei Napoli a determinat casele de pariuri să vadă în Juventus un solist destul de sigur în acest meci, la cota de 2,20. Ca formația vizitatoare să contrazică această teorie are o cotă de 3,80 pentru trei puncte ls Torino. Șansă dublă 1X are cotă de 1,35, șansă dublă X2 ajunge la 1,55. Gol marcat de Juventus înseamnă 1,30 iar golul lui Napoli 1,45.

ADVERTISEMENT

Din 1997 până astăzi s-au jucat 25 de meciuri la Torino în campionat și bilanțul este de-a dreptul zdrobitor pentru bianconeri. Au pierdut doar trei partide, ultima sezonul trecut și au remizat de patru ori. În rest numai succese pentru Juventus și se profilează acum cel cu numărul 19.

ADVERTISEMENT